Type: Terapeut

Kategori: Afhængighed

Kort beskrivelse: Klienten er afhængig af sukker

Behandling: Klienten starter ud med at beskrive hvordan hun lever et sundt liv ud ad til og foran sit barn. Men når det bliver aften og hun er alene, så har hun et hemmeligt lager af slik, som hun ’går amok i’.
Ved start af behandling er ubehaget ikke så stort, men gennem den indledende samtale kommer vi tættere på årsagen bag afhængigheden og så stiger ubehaget til en SUD på 8. Jeg begynder med nogle runder med fuld TFT-sekvens og sætninger der rammer det størst mulige ubehag. Derefter bliver ubehaget til en meget tydelig fysisk følt fornemmelse i solar plexus. SUD er på dette tidspunkt på 4. Ved at arbejde med traumesekvens og 9-punkts behandling opløses den fysisk følte fornemmelse og klienten er rolig, fredfyldt og let.

Resultat: Klientens SUD er i nul og han er rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og let i kroppen.

Efter 7 dage: Klienten er stadig ’sukkerfri’ og oplever ikke længere at have et tvangspræget forhold til sukker. Klienten får repeteret hvordan hun kan behandle trangen hvis den opstår igen.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396