Type: Terapeut

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: Stress

Beskrivelse af problem: Har så meget stress og forhøjet blodtryk at lægen truer med både lykkepiller og Blodtryks piller.sover derudover dårligt fordi Mia sveder om natten ,alt dette gør at manden også er blevet lidt af en belastning.

Behandling:
Behandler Kirstina I Rosendal.

Mia henvender sig i min klinik med en trussel fra lægen om at han vil sætte hende på blodtrykspiller , og lykkepiller på grund af stress der har varet nogle måneder.

Da Mia ikke bryder sig om lykkepiller og heller ikke Blodtrykspiller aftaler vi at hun får 2 tankefelt terapi behandlinger inden lægen vil se hende igen ,om 14 dage.

Jeg taler først lidt med Mia om hvad der er galt, så vi kan lave nogle gode sætninger. Det viser sig, at Mia skal have sin 50 års fødselsdag inden for den næste måned.
Det er svært at overskue når man ikke kan sove om natten, sveder om natten og føler konstant stress. Og har følt det længe samtidig med at ens lunte bliver kortere og kortere. Så efterhånden er manden, også blevet en belastning. Vi banker punkterne igennem, en gang og taler om hvor SUD ligger, den er på 8 til 9.

Vi taler sammen om hvilke sætninger der vil være de bedste og begynder med den omkring blodtrykket, som vi bestemte skulle være: Selv om jeg har forhøjet blodtryk elsker og accepterer jeg mig selv 100 %.
Da Punkterne er banket igennem med sætningen 5 gange er SUD i 0 .
Og vi går videre til sætningen selv om jeg sveder og ikke kan sove om natten og det stresser mig voldsomt elsker og accepterer jeg mig selv 100%. SUD på 7 til 8.
Vi banker sætningen igennem en del gange og efter nogen tid er SUD i 0 og vi kan lukke fra gulv til loft.

Derefter sammensætter vi en sætning der går på stressen . Selv om jeg er stresset og lægen vil give mig lykkepiller elsker og accepterer jeg mig selv 100% . SUD på 8
Vi banker punkterne igennem og arbejder med både sætninger og 9 punkt og traume sekvens. Kort sagt vi tager det hele med og efter nogen tid er SUD også i 0.

Derefter går vi videre til det sidste som er manden der er lidt af en belastning nu. Også det om ham bliver banket helt i bund til 0.og lukket fra gulv til loft.

Varighed ca. 2 timer.

Vi aftaler at Mia kommer om en uge , men der har hun for meget arbejde og kan ikke møde op, samtidig med at hun også føler sig meget bedre tilpas.
Mia kontrolleres af lægen da der er gået 14 dage , blodtrykket er normalt, det er nu muligt at sove om natten uden at svede og Mia lider derfor ikke af søvnløshed mere. Og det bedste af det hele - stressen er så langt nede, at lykkepiller ikke bliver nødvendige alligevel.

VI er begge forbavsede over, hvad tankefelt terapi kan gøre for mennesker. Det hele forsvandt på en behandling på ca. 2 timer. I sommeren 2011.

Jeg har her i juleferien 2011 kontaktet Mia og det holder stadig. Ingen blodtrykspiller og ingen lykkepiller.
Resultat: Stressen er væk slap for både lykkepiller og piller mod for højet blodtryk

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396