Type: Terapeut

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Fobier

Beskrivelse af problem: Stærk højde skræk

Behandling: Jeg har startet behandling med at forhører mig om hv
Behandler Kirstina I Rosendal 2880 Bagsværd

Slem Højdeskræk

Jeg har behandlet June For en højdeskræk der har været til stede i mange år. Det har været så slemt at bare det at stå op på en stol har været angst provokerende.

Sud ligger et sted mellem 8 til 9
or slemt det var og hvor længe det har varet.

June er bange, for hun skal ud at flyve og skal gå ombord i flyveren og gå fra borde igen. Det har aldrig været rart og det er angstprovokerende at kigge ned fra indgangsdøren til flyveren både når man skal ombord og fra flyveren når flyveturen er overstået.
Der udover skal June ud og gå på vulkaner under sin ferie og er bange for hvordan hun skal klare det , der kan være stejlt ned ,og hvad hun er også bange for hvad det i det hele taget er har meldt sig til og betalt for .

Jeg starter med at finde en sætning sammen med June der dækker hendes angst for højder hun er bange for at falde ned og slå sig når hun er over gulvhøjde.
Da vi har sætningen banker vi punkterne igennem og det begynder at lette lidt . Vi arbejder videre med punkterne og jeg gør ret meget ud af at June får lært punkterne selv og selv skriver sætningen op.
Efter nogle omgange hvor vi har gået punkterne igennem er SUD faldet til 3 og June kan træde op på en stol , vi banker en enkelt gang mere (June banker på sig selv. ) og SUD falder yderligere og June kan stå på stolen uden at føle ubehag, der efter banker vi en gang mere og June kan træde op på en briks der er højere end stolen og endda på en madras hvor det gynger lidt.
SUD er på ca.1 og vi aftaler at June skal prøve selv at træde op på en stol og briksen enkelt gang selv midt på ugen, vi ses igen fredagen efter.

2 behandling . det er gået godt med at træde op på stolen , men har været en lille smule farligt at træde alene op på briksen , da jeg ikke var der. Vi banker på punkterne og SUD falder fra 5 til 2 ret hurtigt , derefter træder June op på stol og videre op på briksen ,hvor June banker på sig selv til SUD er i 0 og vi kan lukke den fra gulv til Loft for at bevarer den gode virkning.

Der er givet 2 behandlinger med vægt på at June skulle lære så meget tankefelt terapi at hun selv kunne bruge det under ferien.

Der er behandlet ialt 2 fredage. Så det har taget 8 dage i alt.

JUNE fik en fin flyvetur uden højdeskræk og kunne uden problemer gå ombord og fra borde efter flyveturen både på udturen og hjemturen. Og brugte tankefelt terapi under vandre ferien.

Efterfølgende har vi været på post museum i indre by i København ,de har en elevator af glas som går til 5 sal hvor fra man kan kigge ud og se ned på de andre etager og en udstilling på 1 sal.
Det gik fint med at køre i elevator til 5 og June kunne nu godt tænke sig at at spise en frokost på 5 sal med udsigt over Københavns tårne.

Resultat: Højdeskrækken er forsvundet

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396