Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Mit problem er tiltagende hovedpiner, startende for ca. 7 år siden som almindelig hovedpine engang imellem – og frem til i dag, hvor hovedpinerne har karakter af migræne varende 1-3 dage ca. en gang om ugen (mindst 1 dag om ugen).

Resultat: Jeg havde læst lidt om TFT inden jeg mødte op til den første gang TFT hos Kirsten. Kirsten der er utrolig rolig og behagelig, fortæller lidt om hvordan behandlingen foregår, viser mig b.la. hvordan jeg lader batterierne op ved at slå håndsiderne sammen og dreje udad på to punktet på brystbenet. Jeg bliver bedt om, som det første, at genkalde min følelsen af hovedpine (hvilket ikke var svært da jeg to dage forinden havde en ”to dags” kraftig hovedpine). Kirsten beder mig huske en lignende hovedpine for ca. 7 år siden. Her får jeg et billede af mig selv siddende i sofaen i mit daværende hjem med hovedpine i kæben strålende ud til issen, nakken og halsen – svarende til en smerte på 10. Kirsten beder mig huske hvilken følelse jeg havde i kroppen - og det var magtesløshed. Herefter begyndte Kirsten at sende små ”bank” på forskellige steder på kroppen samtidig med jeg bekræfter: Jeg er magtesløs og jeg elsker og accepterer mig selv. Smerten faldt til 8.
Kirsten beder mig finde en anden situation hvor jeg genkender magtesløsheden. Magtesløshed finder jeg i en episode hvor min 18 årige søn, som på daværende tidspunkt var mekanikerlærling og afhængig af kørekortet, mister sit kørekort ved en fotovogn, jeg bliver bekymret for hans fremtid. Igen ”banker” Kirsten på min krop med en ny bekræftelse: Jeg er bekymret for Jespers fremtid og jeg elsker og accepterer mig selv. Smerten falder til 4-5 stykker.
Kirsten beder mig finde endnu en situation hvor jeg er bekymret. I samme sofa – ca. 5 år tidligere, ved eftermiddagskaffen foreslår min mand at vi flytter hvert til sit. Jeg synes ideen er rigtig god, men overmandes af bekymring om hvor jeg skal bo, klare mig osv. Kirsten ”banker” igen på min krop og jeg siger bekræftelsen: jeg er bekymret og elsker og accepterer mig selv. Smerten falder til 0.

Efter behandlingen føler jeg mig lettet, jeg mærker ændring i hovedet, nakken og ikkemindst sindet – jeg føler mig glad. Da jeg forlader Kirstens hus opdager jeg at jeg kan se vand – det er havet. Jeg er bare så glad – må se havet. Jeg nyder udsigten over Kattegat og spiser en is – kan virkelig mærke forandring.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396