Type: Terapeut

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Traumer

Beskrivelse af problem: Grov voldtægt - Klienten havde været udsat for en grov voldtægt for 16 år siden, og havde en følelse af at være træt af livet...

Behandling: Jeg bad klienten om at fortælle om hvad der skete fra lige før voldtægten, og hver gang klienten følte ubehag som regl på 9 til 10 i SEU, bankede jeg traume sekvensen, og fik hende ned på 1 eller 0 i SEU, efter ca. en time havde vi været hele forløbet i gennem fra lige før voldtægen og til den første tid efter. 4 dage efter mødes vi igen og gentog forløbet for at være sikker på at alt ubehaget var væk.

Jeg gjorde klienten opmærksom på hvis det var for ubehageligt for hende at snakke om hendes traumatiske oplevelse, kunne hun nøjes med at tænke på det, og fortælle mig når hun mærkede ubehag, og behandlingen ville virke alligevel.

Resultat: Den. 7. januar 2004
Det har været en god oplevelse at prøve TFT.
Dog hårdt at skulle genopleve traumerne – jeg følte mig ved siden af mig selv og til tider slået helt af pinden, en genoplevelse af ubehagelige ting er vel altid ubehageligt, men hvis det betyder de er væk nu, er det jo fint.

Efter første behandling, som varede halvanden time. Reagerede folk med at sige til mig: ”Hvad er der ske for dig?”. Spændinger i skuldre var forsvundet. Jeg var mere afslappet i større familie sammenkomster, grinede meget – pjattede. Jeg fandt den gamle teater interesse frem, jeg brugte en del år i teater/danse/musikverden, da jeg var 16-22 år og alt det kom pludselig til mig som resurser.

De første behandlinger gik på et voldtægtsoverfald – i 1986 – noget som jeg havde fortrængt – og som en gang imellem kom til mig i drømme som ulidelige mareridt – i går havde jeg et igen, men jeg havde overvundet frygten og det endte anderledes end ellers, jeg vidste jeg var stærkere end ham.

Jeg er også blevet banket for problemer i forbindelse med mit arbejde, og dét sammen med at visualiser at jeg kan ændre situationen, har givet mig et værktøj.

Jeg banker mig selv en gang imellem og må sige det er fantastisk hvad det kan gøre.
Nu arbejder jeg selv meget med healing, og er sikker på at det og TFT supplerer hinanden vældig godt for mig

Det skal nævnes at jeg er en person der hidtil er kommet videre i mit liv ved at trække en streg for fortiden, styret mit sind i nye retninger og fortrængt fortidens ubehagelige følelser, i modsætning til mennesker der går til psykolog og vender og drejer oplevelser/ følelser, derfor tror jeg, at jeg er ekstra sårbar når de gamle følelser tages op..

Det gode har været glæden – grinene, som igen er blevet en del af mit liv.

Jeg kan varmt anbefale Kirsten som behandler – hun er meget grundig, sød, tillidsudstrålende.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396