Type: Terapeut

Kategori: Rygeafvænning

Kort beskrivelse: Rygeafvænning

Beskrivelse af problem: Christian har røget siden han var 14 år og er nu 36. Hans cigaretforbrug har svinget meget, men var da han ville prøve TFT oppe på at ryge 40 cigaretter pr. dag.

Behandling: Christian kom med spænding og let mistro til alternativ behandling, men efter 3 behandlinger kom hans mistro fuldstændig til skamme. Oplevelsen af TFT var utrolig positiv.

Resultat: Christian skriver til mig. Den anvendte TFT har lynhurtigt givet mig en anvendelig og indre selvstændig energi til at modstå både fristelsen ved at begynde igen, men vigtigst af alt styrken til at fokusere på det rigtige valg ved at stoppe og aldrig begynde igen. TFT fik mig videre på blot få behandlinger men efterveerne virker endnu. Jeg har en indre styrke der får mig igennem de enkelte kriser der altid vil komme efter et rygestop. Jeg har styrken til at sige til mig selv og min omgangskreds, at jeg "aldrig kommer til at ryge en smøg mere". Det er simpelthen så stort for mig. Jeg føler mig 100% afklaret med hvad det er jeg vil, og hvad jeg skal bruge for at nå mit mål. Det må være den sande lykke for alle at få den styrke når man ønsker at holde op med at ryge. Christian har ikke røget i 3½måned. Det er simpelthen så stort for mig og du skal have din del af takken herfor.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396