Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - øjenproblemer

Beskrivelse af problem: Kirsten kom til TFT behandling p.g.a. trætte slørede øjne. Hun havde følelsen af at øjnene var som 2 store blå mærker\\\"ømheden\\\" i øjnene, som også gav spændinger i hele kraniet og nakke skuldre. Hun følte og så ud som om øjnene var ved at poppe ud af hovedet.

Behandling: Kom til første behandling den 29.2.2004 hvor der under hele forløbet skete gradvis ændringer i mine øjne, ømheden blev mindre. Spændingerne i kraniet/nakken aftog også. Det slørede syn, som følelsen af gardiner der var rullet for aftog. Da behandlingen afsluttede denne dag, var mine øjne ikke ømme, synet mere klart, ikke fuldstændigt (det er også rigeligt meget at forlange, jeg er og har været nærsynet hele mit liv -10 og - 12) Smerterne i nakke og skuldre/kranie var forsvundet.
Anden behandling 5/3.2004, spændingernerne i nakke/skuldre og kranie og ømheden i øjnene har været fuldstændigt forsvunden siden første behandling. M.h.t. klarhed- gardinsløret blev det efter 2 døgn lidt tiltagende igen, men ikke som før første behandling. Så jeg var meget spændt på om en ny behandling kunne flytte lidt på sløret igen. Ja det gjorde det, bedre mere klart og stadig uden spændinger og ømhed.
Talt med TFT behandleren 1.7.2004 hvor behandling har holdt.

Resultat: Resultatet ingen nakkespændinger, ondt i skuldre eller kraniet. Bedre syn, ikke så sløret.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!