Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - social-angst

Beskrivelse af problem: Grunden til at jeg startede hos Kirsten med TFT var på grund af social-angst, hvilket jeg har haft problemer med, så længe jeg kan huske. Angsten gør sig udslag i en voldsom ubehag ved situationer, hvor der er mange mennesker tilstede. Angsten kulminerede, da jeg startede på universitetet og flyttede hjemmefra, for at stå på egne ben. De første mange år forsøgte jeg at skubbe angsten væk og gemme mig selv, men efter min datters fødsel for 2 år siden har jeg følt trang til at komme af med problemt. Og ved hjælp af internettet fandt jeg frem til TFT.

Behandling: Jeg vil starte med at give TFT og Kirsten mine varmeste anbefalinger. I løbet af den måned jeg har fået 5 behandlinger er der virkelig sket forandringer. Fra første behandling følte jeg en ændring. Jeg var til en begravelse med en tante, og først da jeg havde været rundt og hilse på alle, måtte jeg stå lidt for mig selv, da jeg ikke "plejer " at gøre sådan. Hu ha.

Resultat: Behandlingen har givet mig et overskud og en lyst til livet, som jeg ikke har haft i umindelige tider. Jeg er spontan, glad, fået selvværd og hviler meget mere i mig selv, end jeg gjorde tidligere. Alt i alt har det været en mindeværdig og succesrig oplevelse. Dorthe.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396