Type: Terapeut

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Traumer

Beskrivelse af problem: Beskrivelse af problemet Ung kvinde, der har en stærk følelse af svigt som går ud over hendes tro på sig selv.

Behandling: Beskrivelse af behandlingen
Jeg spørger ind til klientens følelse af at være blevet svigtet. Hun siger, at det kommer fra, da hun var ganske lille, at hun er for tidlig født og blev forladt af sin mor, da hun lå i kuvøse – hun er nu i det frosne øjeblik. Starter med OP. Jeg bruger traumesekvensen og raseripunktet og spørger ind til SUD. Hun sætter SUD til 9. Vi laver bekræftelsessætningen ”Selvom jeg blev svigtet engang, så elsker og accepterer jeg mig selv 100%”. Vi sidder over for hinanden og hun vælger at banke på sig selv ud fra min vejledning (jeg banker på mig selv). Jeg vælger ord, hun gentager og SUD falder efterhånden til 7, 5 og 3. Hun kommer ikke længere ned og jeg vælger at foreslår, at jeg overtager bankningen på hende, så hun bedre kan blive i følelsen. Jeg beslutter at bruge Matrix reimprinting og beder hende om at se sig selv som den lille pige, der blev svigtet. Jeg vejleder hende i, hvad hun skal gøre, bruger fortsat traumesekvensen, beder hende spørge sit yngre selv hvor følelsen sidder i kroppen, den sidder som noget tungt i brystet, beder hende om at spørge sit yngre selv om at vælge den farve, der skal til for at opløse følelsen, hun vælger et blåt lys og kort efter siger hun at SUD er på 0 – der blev ikke brug for hjælpere – jeg beder hende om at tage billedet af den nye situation med hendes yngre selv og det blå lys op over sit hoved og lade det flyde ned i hjernen og fylde hele hjernen, derfra lade det flyde ud i hele kroppen og til sidst tage billedet ind i sit hjerte og lade det eksplodere ud til alle sider sammen med hvidt universelt lys.
Hun bekræfter at hun er let, fredfyldt og rolig og jeg banker 2 min. på mirakelpunktet som afslutning på behandlingen.

Resultat: Resultat af behandlingen
Klienten bekræfter senere, at hun har mere tro på sig selv i sin hverdag efter behandlingen.
Vi har aftalt, at hun skal have flere behandlinger, for at sikre resultatet.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396