Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - Jalousi

Beskrivelse af problem: Jalousi styrede mit liv

Behandling: Et fantastisk redskab, stort.
Jeg led af en stor og kontrollerende jalousi pga. et tillidsbrud fra min mand.
Den jalousi gjorde, at jeg blev følte en konstant utryghed når vi ikke var sammen eller han blot var få minutter forsinket. Jeg forestillede mig hele tiden, at han havde gang i ”noget”. Jeg følte en generel mistillid. Jeg har aldrig tidligere været styret af sådan nogle følelser, kun oplevet det den modsatte vej, nemlig at mænd var utrygge omkring hvad jeg kunne finde på at foretage mig.
Da jeg for år tilbage havde en depression var jeg bange for at den konstante utryghed kunne føre til samme nedtur igen.

Jeg modtog TFT hos Jette tre gange.

Allerede første gang kunne jeg mærke at følelsen af jalousi forsvandt, jeg kunne ikke få fat i den i igen. Vi startede med at måle den til 10 på skalaen og hurtigt kom den ned på 2. Det gav mig meget mere energi i min hverdag. Blev jeg igen konfronteret med følelsen af jalousi, var det kun kort tid i forhold til tidligere og følelsen forsvandt igen, lige så hurtigt som den var opstået. Jeg dvælede ikke ved den. Hver gang jeg fik TFT oplevede, at jeg blev mat efter behandlingen og mit blodsukker faldt, men efter hurtigt genvandt jeg energien, Jeg har oplevet en helt enorm glæde et par timer efter hver behandling som fik mig til at sætte høj musik på og have en følelse af champagnebobler inde i kroppen.
Jeg kan genkende følelsen af jalousi, men jeg er ikke slave af den. For nylig oplevede jeg på at være i en sammenhæng med min mand hvor en ung smuk kvinde kom ind i lokalet. Tidligere ville jeg have haft lyst til at tage min mand og løbe ud af lokalet. Sådan var det ikke denne gang. Jeg så hende, kunne et kort øjeblik genkende følelsen af utryghed, hvorefter jeg kunne smile af mig selv. En stor sejr for mig/os!

Resultat: N/A

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!