Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Vi skulle arbejde med min følelse af mangel på selvværd og en utryghed som jeg var begyndt at føle mere og mere i min hverdag.

Behandling: Janne bad mig om at trække vejret dybt ned i maven, også bare fortælle hvad jeg oplevede.
Efter et stykke tid dukkede der en hændelse op fra min barndom, som jeg huskede som meget ubehagelig. Jeg havde tænkt på oplevelsen mange gange, men aldrig gået ind i følelsen. Ved hjælp af TFT kom jeg ind i følelsen og opdagede at oplevelsen havde gjort et langt større indtryk på mig end jeg lige var klar over. Pludselig var jeg tilbage til dengang og kunne genkalde følelsen af angst, frustration og handlingslammelse. Min SUD var 10.
Under behandlingen oplevede jeg både at få sat ord på mine følelser og at oplevelsen rykkede sig fra at jeg følte angst, frustration og handlingslammelse, til at det ikke længere gjorde mig noget. Jeg kunne stadig huske oplevelsen og se mig selv i situationen, men det påvirkede mig ikke længere. Da vi afsluttede behandlingen var min SUD på 0.
I dagene efter oplevede jeg en følelse af større styrke og selvværd. i min hverdag.

Resultat: N/A

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!