Type: Klient

Kategori: Allergi

Kort beskrivelse: Jeg tror jeg har haft allergi over for katte fra jeg var barn. Som barn løb min næse ofte. Det er dog først som voksen, mine øjne også var påvirkede og det er også først som voksen, jeg hos en hudlæge har fået bekræftet at jeg har allergi over for katte. Bare jeg er i et rum hvor der er kat begynder mine øjne at svie og hæve. Det er også nok at jeg tager en trøje på med angora så begynder mine øjne også at være irriterede.

Resultat: Vi taler om min katte allergi medens min håndkant og det "ømme punkt" bankes.Jeg prøver at forestille mig at mine øjne er påvirket af kat og det svier, det er meget generende (SUD 9) Der bliver banket med fuld sekvens (dog nogle runder uden 9 punkts behandling) indtil jeg ikke kan forestille mig ubehaget mere (SUD 0)
Herefter bankes der ligeledes på ”det er irriterende at jeg skal holde mig fra katte” Da vi starter er min SUD på 5 og der bankes ti SUD er 0.
Som barn har jeg haft to meget følelsesmæssige oplevelser med kat - vi finder ind til disse, jeg ser mig selv i situationen som lille pige medens jeg får TFT. Min SUD på situationen er 8, der bankes til den er i 0.

Direkte efter behandlingen tog jeg en angora trøje på, var meget spændt, da jeg normalt ikke kan gå med angora trøjer. Der kom ingen reaktion på allergi. Jeg havde trøjen på i 9 timer, uden der skete noget. Efterfølgende har jeg også kælet med katte uden der har været en reaktion på allergi.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396