Type: Klient

Kategori: Andet

Beskrivelse af problem: Jeg mister dem jeg elsker

Resultat: Problem: Jeg mister dem jeg elsker

Vi bliver på kursus i klientkontakt bedt om at arbejde med spørgsmålet: Hvilke klienter trigger dig og hvorfor? Jeg påvirkes af dem der projicerer kraftigt og har selvmedlidenhed. Der dukker 2 erindringsbilleder op. Et fra mit arbejde og et vedr. min søns far. Kan mærke at det sidste trigger mest. Heidi spørger ind til situationen omkring min søns far og jeg når derved frem til, at jeg bærer en sorg over ikke at kunne give min søn en far. Det banker vi på. Tårene løber.

Heidi spørger lidt mere ind til mine følelser omkring det og jeg mærker at det lige så meget handler om en generel sorg over flere af de tab jeg har haft i mit liv (min søns far, min veninde og min bedste ven m.fl.) Heidi beder mig sige sætningen: Jeg mister dem jeg elsker.

SUD: 8 (klump i maven og trykken for brystet – ked af det, tårerne løber, svært ved at trække vejret frit)

Vi banker på sætningen og SUD falder til 4-5

En følelse af at det er uretfærdigt dukker op. Det bankes der på

SUD: 2

Klumpen i maven er væk, men der er stadig lidt trykken i brystet, som Heidi beder mig om at beskrive lidt mere i detaljer. Herefter bankes der på: Denne sidste rest, imens jeg holder min hånd på stedet og Heidi beder mig om at fokusere på det sted og trække vejret helt ind og ud. Det giver en form for lettelse i brystet og jeg kan trække vejret helt ned i maven igen.

SUD: ½

Det er som om der skal være lidt tilbage. Heidi spørger, om jeg ikke vil af med det? Jeg kommer faktisk lidt i tvivl og mærker en form for sorg over at skulle give slip. Det snakker vi lidt om og Heidi spørger om det vil være ok at banke på den sidste rest. Jeg er klar til at give helt slip og vi banker på sætningen: Selvom jeg slipper denne sidste rest, så elsker og accepterer jeg mig selv…

SUD går i 0 ☺

Heidi beder mig igen om at sige: Jeg mister dem jeg elsker…

SUD: 0 – jeg får igen tårer i øjnene, men det er mere en følelse af lettelse og taknemmelighed.

Heidi lavet GTL 2 gange og jeg føler mig rolig, fredfyldt og let… og godt træt ☺.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396