Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - chok

Beskrivelse af problem: Chok efter ubehagelig oplevelse og trudsler fra stor dreng

Behandling: Anne – en kvinde på cirka 60 år – kommer i behandling efter en ubehagelig oplevelse, hvor hun er blevet truet af en stor og voldsom dreng på sit arbejde. Hun har i mange år arbejdet på en specialskole med store børn, der ikke kan rummes i et normalt skoletilbud. Anne oplever efterfølgende ikke opbakning fra sine kollegaer.
Kvinden bliver umilddelbart efter sygemeldt, og episoden sætter sig dybt i hende. Hun har svært ved at overskue selv de mindste ting og græder meget.
Vi arbejder med Annes problemstillinger to gange. Allerede efter første gang tnkefelt terapi er hun smilende, glad og føler sig klar til at tage fat på livet igen. Hun får til opgave at banke sig selv hjemme, når hun føler ubehag.
Anden gang Anne kommer i behandling, er hun en helt anden kvinde. Hun har haft det godt og har nået en masse - men hun føler imidlertid en indre rastløshed, som har medført, at hun starter på 117 ting. Samtidig farer hun fra det ene til det andet og har dårlig samvittighed over ikke at gøre tingene perfekt. Vi arbejder med hendes rastløshed og perfektionisme samt en problematik, der handler om at acceptere sin egen sygemelding.

Resultat: Kvinden er nu started på arbejde igen, hun føler sig fri, glad og tilfreds.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!