Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - præstationsangst

Beskrivelse af problem: præstationsangst

Behandling: Jeg er meget kritisk overfor denne banketeknik kaldet TFT, og dog lod jeg mig overtale til at prøve. Der kunne vel ikke ske de helt store overraskelser.
jeg skulle starte med at tænke på en ubehagelig episode. Den kom hurtigt frem i min hukommelse jeg var lige startet til spansk. Det var 1. gang. Læreren spurgte os på skift om 4 danske ord, som vi skulle oversætte. Da det nærmede sig min tur, blev jeg meget nervøs og tænkte \" nu før jeg det svære ord og det kan jeg ikke huske oversættelsen på\". Selvfølgelig kunne jeg ikke huske ordet på spansk og selvfølgelig var ordet det sværeste og mest ulogiske.
Mens hanne sad og guidede mig igennem sandwichsekvensen, tænkte jeg på den ubehagelige spansklektion. Jeg anede, der måske var en ligende episode i min fortid, men fordi jeg havde svært ved at delagtigøre Hanne i denne personlige episode, aftalte vi, at jeg hjemme for mig selv skulle prøve at gennemgå \"traume sekvens\"-kortet.
Dette gjorde jeg.
Hvad der gjorde udslaget ved jeg ikke, men de efterfølgende spansklektioner har været en fornøjelse at deltage i....

Resultat: N/A

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!