Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Jeg fik en dejlig dreng til behandling for nåleskræk. Han led af en meget sjælden muskelsygdom, der gjorde han skulle stikkes på hospitalet for at følge den medicinske behandling tæt på. Hans store problem i sygdomsforløbet var også han led meget af smerter. Han var sat på en max. tilladt smertestillende medicin, men desværre var det aldrig nok, så meget af hans tid gik med at have ondt – og de begrænsninger det måtte give.

Behandling: Arbejdede meget på smerter og fobi algoritme. Det var meget komplekst, så kompleks traume algoritme blev også brugt flittigt. Desuden obs jeg extrem meget reversering - så dels blev den brugt konstant i behandlingen, men også grundigt instrueret til han selv kunne forastå og udføre den!

Resultat: Efter 1.TFT meldte forældrene tilbage, at han allerede i bilen på vej hjem var blevet anderledes. Klagede ikke over smerter – var glad, åben og legesyg i familien .Normalt var han lidt mut og ked af det grundet hans smerter og situation. Virkningen holdt 1 ½ uge – og den tid havde han ikke fået smertestillende overhovedet, men brugt banketeknikken.
Desværre gjorde sygdommens karakter, at vi ikke fik arbejdet mere end nogle gange – så nåleskrækken blev desværre ikke fjernet, men forældrene og resten af hans familie betragter stadig forløbet som ”et lille mirakel”.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!