Type: Klient

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: 5 års smerter i knæet

Behandling: Jeg har modtaget TFT af Grete Hansen 2 gange. Første gang skete ved et tilfælde, da jeg besøgte hendes søn, hun fortalte mig da om hvad det var, da hun fandt ud af at jeg havde store smerte i mit venstre knæ. Hun fortalte kort om hvad det var, og jeg må nok indrømme det lød lidt mystisk, men prøves skulle det.
Jeg har haft smerter i mine knæ de sidste 4-5år hvor ingen har kunnet fortælle mig hvorfor, Grete begyndte så at banke og jeg skulle beskrive min smerte, og tænke på den, det var meget tydeligt at der skete noget dernede, og jeg kunne tydeligt mærke at det gjorde mere ondt når han bankede nogle steder og næsten ingen smerte var andre stedet. Jeg fik behandling igen et par dage efter hvor Grete så hørte om en bilulykke jeg havde været med i, det kørte Grete så på, og også her var der meget at mærke, da jeg gik fra Grete havde jeg stort set ikke ondt.
Da jeg kom 3 gang, var det første gang i de 4-5 år jeg ikke havde haft smerter i en 1 hel uge, så jeg aftalte med Grete at kontakte hende hvis smerterne kom igen!

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396