Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Andet - angst for at komme i narkose og frygt for nåle

Beskrivelse af problem: Jeg har igennem et livslangt forløb med sygedom, da jeg er født med dårlig nyre, som gør, at jeg er meget på hospitalet, med behandlinger og undersøgelser hvor jeg blandt andet bliver lagt i narkose. Inden for de sodste 3 år, har det været nødvendigt at ligge et dobbelt j-karteter i min nyre, og det skal skiftes hver anden måned, og det sker ved fuld narkose. Og det er netop i den situation at min angst opstår, jeg er meget bange og nervøs for at blive lagt i narkose, bange for ikke at vågne op igen, og ubehaget ved det der foregår for at blive lagt i narkose.

Behandling: Jeg var nød til at gøre et eller andet for at overvinde den angst, der tærede for meget på min krop og psyke.

Jeg tog kontakt til Gitte (terapeut), og jeg fortalte hende om min situation, vi aftale at jeg skulle komme ud til hende lørdag den 16.8 som jeg skulle i narkose den kommende mandag den 18.8.
Da jeg var på vej ud til Gitte, var jeg en del i tvivl, om min angst kunne forsvinde ved hjælp af TFT, men jeg blev klogere.

Jeg var meget nervøs da jeg kom ud til Gitte, jeg var var meget usikker på hvad jeg ku forvente.
Behandlingengik i gang, og der gik ikke lang tid før Gitte havde fundet frem til min angstdjævle, det var en meget voldsom oplevelse, for Gitte trak migtilbage, til min maget tidelig barndom, hvor jeg havde oplevet en meget voldsom oplevelse med narkose, og det var blandt andt den der havde været en del af årsagen til min angst, jeg var meget bange og hjælpeløs underbehandlingen, men Gitte holdt fast i, at nu sku vi ha den djævle ud og få løst den knude, og behandlingen fortsatte, under forløbet mærkede jeg, at jeg blev lettere og afslappet. Jeg var meget rolig og lettet da jeg kørte hjem fra behandlingen ude ved Gitte. Og tænkte på om nu også det havde hjulpet, men jeg blev klogere.
For det skulle vise sig nogle dage efter, (om mandagen) jeg havde fået TFt behandling og skulle ind og til karteter skift igen, opdagede jeg til min helt store glæde, at jeg ikke var bange længere, og normalt kan man ikke huske om man drømmer, da man bliver langt i en dyb søvn når man er i narkose, men det gjorde jeg, jeg ku huske at, jeg havde drømt om en hundevalp, en meget behagelig drøm.

Min konklussion er, Gittes ca. 1½ times behandling med TFT har hjulpet, hun har samtidig givet mig nogle TFT værktøjer som jeg kan bruge, næste gang jeg skal i narkose.

Venlig hilsen

T

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396