Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Angst for at køre på motorvej

Behandling: Beskrivelse af problemet:

Jeg har haft et problem med angst i forbindelse med at køre på motorvej. Jeg havde en følelse af at have en stor klump i halsen, som forhindrede mig i at trække vejret ordentligt, samtidig følte jeg mig meget anspændt i hele kroppen og havde svedige hænder. Angsten gik også meget på, at jeg følte mig fastlåst i situationen - hvordan kommer man væk fra motorvejen, hvis man pludselig ikke kan overskue at køre der - tanken om at man kører med høj hastighed og pludselig ikke kan trække vejret. Jeg kunne slet ikke forestille mig, hvordan jeg skulle kunne lykkes med at køre på motorvej.
Behandlingen:

Gitte startede med at spørge ind til problemet og stillede spørgsmål samtidig med, at hun bankede forskellige steder. Det som jeg synes er overraskende er ,at når jeg blev stillet et spørgsmål var det de tanker man var i, og derfor kunne jeg umiddelbart svare.

Før jeg startede behandlingen ,ville jeg aldrig have troet at man overhovedet havde et svar på ,hvor på skalaen fra 0-10 man befinder sig, hvordan man ser sig selv, f.eks. m.h.t. påklædning, ansigtsudtryk og følelsen indeni. Visualiseringen af angsten kombineret med spørgsmålene og bankeriet satte på meget kort tid en masse ting på plads. Gitte var utrolig god til at stille nogle meget relevante spørgsmål, og trække det væsentlige ud ,så man pludselig kom ind til kernen og hvor man i processen pludselig finder ud af ,at den angst man har for en konkret ting, måske har sammenhæng med noget helt andet, som man slet ikke havde spekuleret over.
Jeg fik også vist, hvilke punkter jeg kunne banke på selv, hvis jeg skulle få behov for det.

Resultat af behandlingen.
Jeg føler, at der er kommet en afklarethed og ro, forstået på den måde,at det ubehag jeg havde før helt er forsvundet.
Jeg har nu kørt på motorvej fra min bopæl til en nærliggende by - 1 times kørsel hver vej, og fulgte fint hastigheden på motorvejen og kunne endda tale sammen med den der sad ved siden af mig !

Resultat: N/A

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396