Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Mand 55 år, har haft smerter i v. skulder i ca 6 uger.

Behandling: Behandlingen starter med OP korrektion, og herefter fokusere han på ubehaget i v. skulder, sud tal er 5. Jeg begynder blidt at banke traumesekvensen og efter tid fortsætter jeg med sandwichsekvensen, men sud tallet er fortsat på 5. Jeg fortsætter med kravebensvejrtrækningen, herefter smerte pt. Nu kan jeg både se og mærke at manden bliver meget afslappet, og jeg fortsætter med traumesekvensen, og nu kan han mærke at det mærkes som om der er kugle midt i skulderen, og farven er rød. Jeg beder ham om at gøre den røde farve hvid, hvilket lykkedes. Jeg fortsætter med sandwichsekvensen og ni-punktsbehandling,herefter fortsætter jeg med at banke på sm. pt. da jeg kan se, at manden har brug for stilhed til at være i ubehaget, og efter ca. 3 min. spørger jeg til sud tallet, nu er den på 1.og jeg fortsætter med ni-punkt behandlingen og sud tallet forbliver på 1 jeg slutter behandlingen med at banke 3 min. på sm. pt.Evaluering er at smerterne i v. skulder var væk den næste dag, men vendte tilbage i mildere grad. Efter yderligere 3 TFT behandlinger, hvor han selv har banket sig med OP korrektion ved begyndende sm, og nu er han smertefri.

Resultat: Evaluering er at smerterne i v. skulder var væk den næste dag, men vendte tilbage i mildere grad. Efter yderligere 3 TFT behandlinger, hvor han selv har banket sig med OP korrektion ved begyndende sm, hvilket holder smerterne væk.

 
Category

2020 © Copyright | Mygind Institute | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!