Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Kvinde kom til behandling, da hun havde haft hovedpine i længere tid.

Behandling: Behandling:
Jeg starter med at skabe ro og tryghed ved at klienten sidder godt, alt imens jeg banker let på håndkant og lymfept. Herefter spørge ind til ubehag, mens jeg banker let på sm.pt, og fortsætter stille og roligt, med traumesekvensen. Ubehaget, på sud skalaen, er 10, og der mærkes kraftige spændinger i skulder og hovedpinen øges.
Jeg fortsætter med traumesekvensen, og ubehaget tiltager fortsat. Jeg fortsætter med sandwichsekvensen, og efter nogen tid falder ubehaget markant og klienten slapper betydeligt af. Der fortsættes med kravebensvejrtrækningen som gør at ubehaget straks falder til 0, og nu er det meget tydeligt at klienten er rolig, fredfyldt og lettet, hvilket hun også spontant siger til mig. Det er da fantastisk at disse spændinger sådan er forsvundet, og at hovedpinen havde med dette at gøre.

Resultat: Efterfølgende, da jeg talte med klienten, havde hun faktisk svært ved at huske ubehaget som kom på 0, og da vi atter gennemgik sekvensen var detaljerne fra sessionen næsten væk, men hun var særdeles godt tilfreds for ubehaget havde fyldet meget og blokeret hendes hverdag, dette var totalt væk nu. Hovedpinen og skulderspændinger mærkede hun heller ikke til. Roen i kroppen var der fortsat.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396