Type: Terapeut

Kategori: Allergi

Kort beskrivelse: Allergi

Beskrivelse af problem: Har i mange år, ca. 10 eller mere, haft problemer med allergi, som snue og lukkede bihuler.

Behandling:
40 årige kvinde som i ca. 10 år eller mere,har haft problemer med allergi, som snue og lukkede bihuler, som hæmmede hende. i sit arbejde. Havde prøvet div. Astma spray, med nogen effekt, men ønskede ikke disse produkter derfor TFT.

Beskrivelse af behandlingen:
Jeg starter med at banke på håndkanten /derefter lymfept. Banker blidt videre med traumesekvensen, og her fremkommer et tydeligt ubehag sud 7. Fortsætter med sandwichsekvensen og her falder ubehaget til 4, og der sker ikke mere selvom kravebensvejrtrækning sekvensen udføres og sandwichsekvensen gentages, behandlingen slutter på sud 4.

Næste behandling: Evaluering på ovenstående:
Alle symptomer var kommet til udbrud i høj grad, sekret fra næsen var væltet ud, men hele tiden var det en god fornemmelse for hende, sagde hun.
Jeg starter igen med at banke, traume, sandwichsekvensen, og nu aktiveres ubehaget til 9 på sud skalaen. Bankningen fortsættes sammen med kravebensvejrtrækningen, og efter nogen tid er sud 0.

Resultat: Evaluering pr. tlf:
Var meget medtaget efter behandlingen, og gik i seng resten af dagen. Vågnede næste dag uden symp.fra næsen, følte sig 10 kg. lettere. Gik tidligere i seng , da sympt. opstartede igen , sov tungt natten igennem. Næste morgen var klienten. super frisk og uden sympt. Sagde at hun var overrasket, og meget glad.
Efter 10 dage er klienten stadig symptomfri.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396