Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter

Beskrivelse af problem: Pige, som er 4 år, gav udtryk for at hun havde meget ondt i sit hoved, og dette havde været et problem i et stykke tid, oplyste moderen som var til stede under hele behandlingen.

Behandling: Jeg startede med at spørge pigen om hun kunne vise mig og hendes mor, hvor meget hun havde hovedpine. Hun kom i min favn, og hun spredte sine hænder og på den måde kunne hun fortælle mig, at så meget, havde hun hovedpine. Dette skabte en god stemning og jeg kunne starte med at tage pigens hænder, så hun selv kunne banke på sin egen håndkant, samt lymfept. Straks herefter fortsættes med, at vi sammen banker meget blidt på hende med traumesekvensen og hun kan sætte ord på sit ubehag, når jeg spørger, hvad er det værste ved hovedpinen? . Efter en runde mere med traumesekvensen, spurgte jeg igen, hvor meget hovedpine har du nu, hvorefter hun siger ingenting, og vi klapper og siger ju-bi, hvilket var en positiv måde at afslutte på.
Behandlingen varede ca. 15-20 min.

Efterfølgende har der ikke været problemer med hovedpine.

Resultat: Efterfølgende har der ikke været problemer med hovedpine.

 
Category

2020 © Copyright | Mygind Institute | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!