Type: Klient

Kategori: Højdeskræk

Kort beskrivelse: Jeg har haft hyppige næsten daglige episoder hvor jeg er vågnet med angst og uro i min seng, endvidere lider jeg af højdeskræk.

Resultat: Dorthe og jeg startede med at tale om mine problemer og jeg beslutter at vi skal starte med at arbejde med højdeskrækken.

Dorthe gik i gang med at banke og jeg mærkede en sort smerte i halsen, jeg visualiserede mig frem til en svær spisesituation i barndommen, hvor jeg følte håbløshed og Dorthe får banket mig ned på nul og smerten i halsen forsvandt.

Vi taler om hvorvidt der er mere vi skal arbejde med – bliver enige om at fortsætte. Jeg mærkede en oval, sort plade i hovedet. Jeg ser mig selv som fortvivlet og ensom tumling i min barneseng, Dorthe banker og noget af ubehaget forsvinder men ikke i en grad så Dorthe er tilfreds. Dorthe beder mig visualisere at jeg kontakter barnet, fra fremtiden, for at trøste og berolige. Vi får stressen i nul og stopper behandlingen.

Jeg har efterfølgende været oppe på tolvte etage og stå på en svalegang uden at føle angst. En uge efter behandlingen lod jeg pludselig mærke til at jeg ikke var vågnet med angst, det er nu mere end 14 dage siden og jeg er stadig ikke vågnet med angst. Min seng er simpelthen blevet et bedre sted at være.

Jeg kan varmt anbefale TFT og takker Dorthe hjerteligt for hjælpen.

 
Category

2020 © Copyright | Mygind Institute | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!