Type: Terapeut

Kategori: Smerter

Kort beskrivelse: Smerter i skulder og smertelammet arm

Behandling: Beskrivelse af problemet: Klienten har været hos egen lægen og fået konstateret betændelse i slimsækken eller urinsyregigt i skulderen( lægen er usikker i sin sag), Klienten kan ikke bevæge armen overhoved uden stærke smerter SUD 10. Ro og hvile og en blokade indsprøjtning har desværre ikke hjulpet overhovedet og armen ligger i slynge.
Behandling: Jeg starter med at vende batterier og begynder at banke på smerten udelukket, men der sker ikke så meget, jeg får hende kun ned på SUD 8, så jeg begynder at banke på mirakelpunktet, mens vi snakker lidt frem og tilbage, vi snakker lidt om at hendes arbejdssituation har ændret sig drastisk på det seneste. Hun går med en stærk følelse af hjælpeløshed, frustration, magtesløshed, vi finder en sammenhæng i at det er samme følelser denne smertelammede arm fylder hende med, da hun normalt er er en pige med gang i og er meget handlings orienteret.
Hendes fysiske SUD 8 og hendes Psykiske SUD 9
Jeg begynder igen at banke, denne gang med fokus på det Psykiske. Jeg banker hele Sandwich sekvensen , med 9- punkt og får hendes Psykiske SUD ned på en 3, men der sker ikke så meget mere Fysisk SUD kommer ned på 7. Jeg afslutter med GLT of 3 min bank på mirakel punktet.
Vi aftaler at vi arbejder videre dagen efter , og da vi mødes kan klienten bevæge armen ca. 10 cm frem før det begynder at gøre ondt. Smerten som kommer er desværre stadig høj SUD 8, vi begynder at banke på smerten som kommer ned på SUD 6 og så stopper den op. Vi går igen ind på det psykiske og finder nogle nye traumer fra hendes barndom, klienten har Psykisk SUD på 9 og jeg får dem banket ned på SUD 4.
Vi aftaler igen en ny tid dagen efter, og da vi mødes kan klienten bevæge albuen ca. 25-30 cm ud fra siden og op før smerterne begynder, vi banker på smerten og derefter resterne af det psykiske.
Jeg får banket den Fysisk smerte fra 8 SUD ned på SUD 4 og psykisk fra SUD 4 til SUD 0.

Resultat: Klienten har nu ferie og vi må vente 2 uger på næste behandling, 3 dage efter ringer klienten til mig og siger at hun kan få sin arm helt op i vandret stilling ud fra kroppen og selv kan sætte sit hår op i en elastik, smerterne er næsten forsvundet og der mangler kun lidt bevægelse frihed.
2 uger efter da hun kommer tilbage, er alle smerter og ubehag borte, og klienten har fuld bevægelses frihed i armen, og psyken har det også helt fint, så vi tester og der er ikke behov for flere behandlinger, problemet vender ikke tilbage.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396