Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Jeg føler mig ofte misforstået når jeg kommer med min mening eller giver feedback til andre. Jeg oplever at andre misforstår det jeg siger.

Resultat: Kort beskrivelse af behandlingen: Jeg føler ofte at jeg bliver misforstået på jobbet og på kurser eller generelt når jeg er sammen med mennesker jeg ikke kender så godt. Det giver mig et meget fysisk ubehag i kroppen. Jeg beskriver en konkret situation, hvor jeg føler mig totalt misforstået. Jeg har i denne session en tydelig smerte i nakke og skuldre, som genere mig meget og jeg har faktisk svært ved at dreje hovedet. Christine spørger ind til mine følelse af ubehag, som sidder i nakke og skuldre.

Jeg beskriver symptomerne; form, farve, tyngde mm. Min SUD er på 6-7 stykker. Jeg mærker tydeligt følelsen af at blive total misforstået. Vi går ind i følelsen, mens C banker traumesekvensen (vi har tidligere arbejdet med denne misfortåethed fra min barndom). Jeg trækker vejret dybt, går ind i følelsen, som stille og roligt falder.

Mit ubehag falder til ca. 4 – går igen ind i følelsen og beskriver form, farve, tyngde med mere. Smerterne i skuldre og nakke har ændret sig; jeg kan nu dreje mit hoved lidt mere. Vi gentager processen til smerten og ubehaget er i 0. C banker på mirakel punktet mens jeg sidder i ca. 3 minutter og trækker vejret dybt. Jeg føler mig meget afslappet og kan dreje hovedet efter terapien.

Min SUD i forhold til dette traume er stadig 0 efter 2 uger.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396