Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: SUD inden behandling: 8-9 SUD efter behandling: 0 Generel beskrivelse af problemet med SUD: Jeg kommer til Christine grædende. Jeg havde så meget angst for at rejse 7 uger til Thailand og om jeg overhovedet ville og turde rejse! Der var meget ubehag!

Resultat: Christine og jeg sætter os til rette og hun får mig til at tage nogle dybe ind- og udåndinger. Jeg lukker øjnene. C spørger ind til min angst for at rejse. I starten mærker jeg bare et kæmpe ubehag og ved ikke hvorfor jeg er så ked af det. Jeg vil bare ikke af sted og alligevel…
C spørger bliver ved med at spørge ind til min angst, mens hun banker på ydersiden af hånden og laver cirkelbevægelser under kravebenet. Vende batterier hedder det vist.

Jeg finder ud af at det er en angst som handler om at min søn, Oliver, er angst - og om jeg kan tage væk fra ham i så langtid. Og om der ville ske mig noget. C får mig til at gå ind i følelsen og beskrive hvor den sidder, hvordan den ser ud. Temperatur mm. Jeg mærker den som en kæmpe klump og jeg er oppe på 8-9 i ubehag. C begynder at banke på meridianpunkterne, mens jeg siger: jeg er så bange, men jeg elsker og accepterer mig selv. Jeg er så bange for min søn Oliver, men jeg elsker og acceptere mig selv alligevel. Jeg kan ikke huske de præcise sætninger undervejs, men vi gentog sætningerne mange gange, rullede med øjnene, nynnede og talte. Gik atter ind i ubehaget, som ændrede form og størrelse. Det kom ned på 6. C gentog hele seancen indtil jeg faktisk ikke mærkede ubehag mere. Jeg sidder i ca. 4 minutter med lukkede øjne samtidig med at C banker oven på hånden.

Min angst for at rejse ændrede sig til tillid og en accept. Selvfølgelig skulle jeg af sted til Thailand. C gav mig en lektie for; hver gang jeg mærker ubehag, går jeg ind i ubehaget og banker på mig selv. Jeg har det lille kort med mig overalt nu, da ny angst dukker op. Jeg er stadig i 0 med denne angst, selvom der dukker andre nye ubehag op.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396