Type: Terapeut

Kategori: Depression

Kort beskrivelse: Depression

Beskrivelse af problem: Klienten er en mand sidst i tredserne. Han er stærkt deprimeret og går i selvmordstanker. Han er præget af håbløshed over sin situation, men kan overtales til at prøve TFT som en sidste udvej.

Behandling: 1.ste session: Klienten er præget af negativitet over for behandlingen kombineret med et stærkt selvhad. Ved at arbejde med kompleks traume algoritmen og spørge ind til ”problemernes problem” finder vi ud af, at klienten er overbevist om at han er ”giftig” eller ”ond” forstået på den måde, at mennesker tæt på ham vil blive forgiftede af hans nærvær og derved blive syge eller dø.
Denne overbevisning har en SUD på 10, og den lader sig ikke dæmpe af 9-gammut eller kravebensvejrtrækning. Klientens livshistorie, der er præget af ensomhed og fravær af nære relationer, er en følge af denne følelse af at være giftig. Klienten lover ikke at begå selvmord før efter tredie session.
2.nden session: Klienten er stadigvæk stærkt depressiv, og følelsesn af at være giftig lader sig stadig ikke rokke. Vi leder efter positive tidspunketer i hans liv, finder nogle få glimt af lykke/fred følelse og arbejder med at forstærke disse erindringer i en let hypnotisk trance. Klienten har et godt kendskab til hypnoseterapi og indvilliger i at lede efter ”det giftige” i en dybere trance i næste session. Klienten får hjemmearbejde med at sige tre daglige bekræftelse der mindsker selvhad, banke på PR-1 punktet mange gange dagligt og genkalde de positive erindringer fra tidligere i livet.
3.die session: I hypnose blev klienten guided ned i underbevidstheden for at finde ”det giftige”, som det ikke var lykkedes at fjerne med TFT teknikker. Det lykkedes at lokalisere ”det giftige” som en fysisk form, som – til klientens store overraskelse – viste sig at være indholdsløs, tom. Da klienten kom ud af trancen sagde han: ”Der er ikke noget indeni, den er tom!”. Nu var oplevelsen af at være giftig forsvundet (SUD 0)

4. og 5. session: I disse sessioner gennemgik vi en række vigtige oplevelser i klientens liv, i lyset af den nye erkendelse af at han faktisk aldrig havde været giftig for sine omgivelse. Depressionen er fuldstændig forsvundet, men erkendelsen af at have levet det meste af et liv på meget vanskelige, indbildte premisser, kræver bearbejdning. Den sidste session bruges til opbygning af visioner for klientens kommende liv.

Resultat: Klienten var præget af håbløshed, depression og selvmordstanker da processen startede. Efter 3. session begyndte han at kunne smile, og hans attitude forvandledes fra negativ til positiv. Depressionen er nu fuldstændig forsvundet, og klienten er flyttet fra en ensomme tilværelse til et kollektiv sydpå.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!