Type: Terapeut

Kategori: Stress

Kort beskrivelse: SUD på 10. Ubehag i hovedet: svimmelhed – kvalme i hovedet som en tæt tåge. Ubehaget er over øjnene og hele vejen ned til navlen.

Behandling: Ubehag i kroppen grundet stress, som er kommet på arbejdspladsen. Først korrektion af polarisering (OP). Lavede dernæst traumesekvens på ubehaget, indtil det kom ned på 1. Dernæst gulv til loft, hvorefter ubehaget kom med på 0. Der dukkede en sætning op ”jeg kan ikke klare det”. Jeg lavede fuld traumesekvens på dette. SUD start 10 – selvom jeg ikke kan klare det, så elsker og acceptere jeg mig selv. SUD endte på 0.

Klienten beskrivelse:
Som terapeut er Camilla meget tryghedsskabende, mild og lyttende. Med ganske få spørgsmål havde hun sporet sig ind på min udfordring og begyndte herefter stille at tappe på mig efterfyldt af nogle sætninger jeg skulle sige. I terapien blev jeg mødt med forståelse, omsorg og mildhed. Den boble Camilla formår at skabe mellem hende og klienten er magisk. Jeg følte mig helt rolig ved at skulle tale med hende om noget sårbart. For mig er TFT en behandling som giver utrolig meget ro i krop og sjæl, hvilket jeg kun kan anbefale at man giver en chance.

Resultat: SUD på 0 efter 1 behandling

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396