Type: Klient

Kategori: Andet

Resultat: Jeg har i mange år forsøgt at komme af med et Traume som opstod da jeg var ca. 30 år. Jeg begyndte at uddanne mig til terapeut af samme årsag da jeg både ønskede at forstå hvad der var hændt men også hvordan jeg skulle komme til at føle mig hel igen.
I mange år har jeg forsøgt mange metoder, men lige meget hjalp det. Det blev som årene gik, noget jeg lærte at leve med, men samtidig måtte jeg erkende at det altid var en tone i mol, som fulgte mig og som kunne aktiveres hvornår det skulle være.
Da Brian kom hjem fra Spanien så jeg der en mulighed for at afprøve TFT, men først efter at vi havde gennemgået Grundkurset i Metamedicin, begynde mit Traume at blive ulideligt. En morgen var jeg ved at gå helt i sort, og Brian begyndte at bruge TFT på mig, og det utrolige skete, det var i først omgang som om jeg så på oplevelsen fra en anden vinkel, uroen forsvandt og jeg kunne sågar begynde at grine af det. Det ubehag som var på 10 da Brian startede med at banke, endte med at være i 0.
Næste dag kunne jeg ikke engang genkalde mig følelsen som havde fulgt mig i så mange år, min ryg plagede mig i ca. 3 dage og er nu forsvundet. Hvilken lettelse.
Jeg har forlængst indset at ansvaret for mig selv er mig selv, og DR. Hamer s forskning som jeg har kendt i ca. 20 år, var rigtige nok, men den manglede lige TFT til at slippe indsigten. Hurra.

 
Category

2021 © Copyright | Mygind Institute ApS | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396