Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Daglig angst ved mørkets frembrud

Resultat: Jeg kom til Chasper fordi jeg havde en daglig angst ved mørkes frembrud, pga. tidligere oplevelser med en stalker på Filippinerne, hvor jeg boede alene i ½ år. En følelse af at være isoleret og ikke kunne kalde på hjælp. Parkering af bil 30 meter fra lejlighed og gå stand samt at låse, påvirkede mig med fysisk, hjertebanken, i alarmberedskab ift. forfølgelse og hvem jeg mødte på gaden. Ondskab i alle jeg mødte.

Jeg starter behandlingen med min oplevelse på Filippinerne og følgevirkninger. Chasper bringer mig tilbage til huset på Filippinerne og selve oplevelsen, hvor jeg var isoleret med stalkeren udenfor. Jeg spænder op hele vejen igennem kroppen og musklerne i benene låser, jeg bliver grådlabil. Under behandlingen genoplever jeg situationen, veksler mellem at se situation i egen og ude af egen krop.
Jeg rejser tilbage til Anja 27 år, hvor jeg i situationen får inviteret en veninde til at hjælpe mig i fantasien. Chasper giver mig mulighed for at gentage situationen, hvor jeg har mulighed for at få hjælp fra en veninde, det skabte tryghed og ro i krop og sind og mine fysiske symptomer forsvandt.
Jeg følte mig lettet og fredfyldt og græd i bilen på vej hjem fra behandling. Til næste behandling testede vi i ca. 10 min, og jeg mærkede ikke ubehag. Vinteren over har jeg ikke oplevet angst eller fysiske symptomer ved mørkets frembrud og tør at parkerer hvor jeg har lyst til. Jeg føler mig ikke i alarmberedskab mere.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396