Type: Klient

Kategori: Fobier

Kort beskrivelse: Jeg er bange for fugle - primært duer og større fugle

Resultat: Mit problem er at jeg er bange for fugle - primært duer og større fugle - især i byen, hvor jeg har det med at dukke mig eller lukke øjnene, når de kommer flyvende. Jeg bryder mig heller ikke om at gå hen imod dem i tilfælde af, at de letter og flakser med vingerne. Jeg kan finde på at vende om, skifte retning og så vidt muligt gå en stor bue uden om dem. Jeg er sikker på, at mit problem stammer fra da, jeg var lille og på besøg hos min mormor. Hun havde en lille undulat i et bur, og den dag fløj den ud af buret og fløj rundt i stuen. Jeg kan huske, at jeg sad på sofaen sammen med mine forældre, og at den fløj rundt bag min ryg. Den gjorde mig virkelig bange. Jeg husker ikke, hvor gammel jeg var. Jeg husker heller ikke, at der skete andet den dag,
Bente spurgte ind til problemet, og om der en særlig episode, og jeg huskede en konkret episode ved søerne i København. Mens vi snakkede, fandt jeg ud af, at jeg især er bange for, at fuglene skal lette, når jeg nærmer mig dem, og at de skal flyve op og røre mig. Jeg vil ikke have, at de rører mig, fordi de er beskidte, fyldt med bakterier. Jeg er bange for deres bakterier.
Mit ubehag startede på 8, og jeg kunne mærke en prikken i begge fødder. Senere var der kun prikken i min venstre fod, og til slut forsvandt det helt. Mit ubehag forsvandt også. Det gik fra 8 til 6, så 2 og endelig 0.
Efter behandlingen følte jeg mig ikke bange for fuglene mere. Jeg har siden testet mig selv, når jeg har stødt på duer, og der har ikke været noget. Men jeg har altså heller ikke stillet mig ind midt i en stor flok af dem:)

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396