Type: Klient

Kategori: Højdeskræk

Kort beskrivelse: Skræk for at gå på trapper

Resultat: Siden jeg var ung har jeg været bange for at gå på trapper. Dengang faldt jeg ned af en stejl trappe og slog min ryg. Jeg går på trapper, men det er ubehageligt.
Op til Annettes klinik er der også trapper. Jeg holder altid ved gelænderet og kigger ikke ud. Jeg fokuserer på at gå og skynder mig væk fra trappen bagefter. Normalt er jeg bange for at se ud gennem trinnene – der er langt ned. ” Det er åndssvagt, jeg ved jo godt, trappen er sikker, men alligevel er jeg bange for at falde ned”. Sådan tænker jeg.
Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskel, da jeg skulle ned af trappen. Jeg slap gelænderet til slut, inden jeg var nede, det har jeg ikke gjort før.
Ved første behandling var mit ubehag på 6 på en skala fra 0-10, hvor 10 er det værste ubehag, når vi talte om at gå på trappen, som jeg var bange for gik i stykker. Da vi var færdige med første behandling, var ubehaget på 0.
Næste gang arbejdede vi med en anden del af min skræk for trapper og højder og her var igen noget ubehag, som var omkring 1 ved afslutning af behandlingen– den vil ikke slippe helt.
Min skræk for at falde forsvandt mere og mere for hver behandling. Efter 4 behandlinger kunne jeg se ud fra trappeafsatsen og nyde udsigten, inden jeg gik ned af trapperne uden at holde ved gelænderet.
Og der var ikke ubehag ved at gå ned af trappen til slut. Ved sidste behandling foregik behandlingen på selve trappens afsat- ved 1. sal – det havde før været meget ubehagelig at stå her, men nu nød jeg udsigten.
Behandlingen hjalp på andre udfordringerne undervejs, da trappeskrækken hurtig kom til at handle om andre ting også.

 
Category

2020 © Copyright | Mygind Institute | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!