Type: Klient

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Jeg havde udfordringer i mit forhold og kunne ikke tage beslutninger, fordi jeg var angst for at blive alene og føle mig forladt. Det fyldte rigtig meget og jeg var dybt frustreret og meget ked af det.

Resultat: Jeg stod i et dilemma/udfordring med min partner og jeg var bange for at blive/være single og det styrede mine beslutninger omkring vores forhold I det hele taget "kan jeg være alene (single)" "tør jeg sige fra"
Anja tilbyder at give mig TFT for at skave noget indre ro og det er da værd at prøve.
Sammen med Anja, kommer vi frem til det handler om at være bange for at blive forladt, pga. min far forlod mig som barn. Min SUD er på 8 da vi starter. Efter ca. 50 minutter hvor Anja har banket på mig, føler jeg mig meget mere rolig og min SUD er i 0.
Jeg har efterfølgende haft en helt anden ro og en tro på at jeg godt kan være alene og fandt efterfølgende glæde ved at være alene i min lejlighed, i modsætning til tidligere. I min hverdag bruger jeg ofte de redskaber Anja har givet mig og mærker hvordan de hjælper og giver ro og overskud. I det hele taget føler jeg mig meget glad og ovenpå efter at have været hos Anja. Jeg er lidt forundret, men glad og rolig.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396