Type: Terapeut

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Behandling af en episode, hvor klienten var så stresset over skillsmissen, at hun frygtede for sit liv.

Beskrivelse af problem: Problemer ved skillsmisse

Behandling: I første del af behandlingen snakkede vi omkring klientens daværende mand, som hun skulle skilles fra. Vi kom ind på områder omkring hvor hårdt det var, hvordan hun havde det og hvordan hendes mand havde været over for hende.

Klienten nævnte en episode, hvor hendes mand havde siddet op hele natten og fundet artikler om hvor jaloux hun var og det havde krænket ham. Han kaldte hende for en krænker, som gjorde klienten følte ubehag i kroppen. 

Jeg spurgte ind til følelsen ved, at bruge indvendinger og vi fandt frem til nogle sætninger, som vi arbejdede på og fik ubehaget væk.

Jeg spurgte klienten, hvornår hun sidste gang havde følt det største ubehag over skillsmissen. En episode med følelse af dødsangst dukkede op for et par weekender siden, hvor hun havde været alene i deres fælles hus.

Jeg spurgte ind til klientens SUD, som lå på 6 da hun tænkte på episoden. Jeg bad klienten beskrive situation for mig med så mange detaljer som muligt. Jeg blev ved med at spørge ind til detaljerne for at få klienten til, at føle hun stod i øjeblikket.
Nu ramte SUD på 10. Klienten fik en fornemmelse af hun skulle dø. Beskriver trykken for ribbenene. Hun følte sig klemt.

Jeg lavede et par sætninger for at berolige kroppen, hvorefter vi rejste tilbage i tiden, for at finde den føste situation, hvor hun havde haft den samme følelse. Vi endte ved en episode i klientens liv, hvor hun havde været tæt på en bilulykke.

Jeg bad klienten finde det frosne øjeblik og bankede SUD ned til 0.

Resultat: Jeg tog klienten tilbage i episoden, hvor klienten havde været alene i sit hus og nu følte hun intet fysisk ubehag i kroppen. Vi startede på 10 og endte i 0.

Klienten følte sig rolig, afklaret og behagelig med episoden, men var stadig stresset over den kommende skillsmisse, så jeg var godt klar over, at der skulle arbejdes videre.

Vi bookede en ny tid.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396