Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: beskrivelse som behandler af TFT/EFT forløbet - angst for fremtiden

Behandling: A er en dreng på 13 år. Han bor sammen med sin søster og mor. Problemet for A er at han er angst for fremtiden kan bringe, og denne angst bringer ubehag i ham samt en følelse af at have en klump i halsen. SUD på 10+

Jeg tilbyder ham at få lave en TFT/EFT behandling på ham. Han var ret usikker på om det ville virke og hvad der skulle ske. Jeg forklarede ham hvad TFT er for en behandling og hvad behandlingen går ud på. Han ønskede at få en behandling.

Jeg holdte hans hånd og bankede på sidekanten og udførte OP trinene for ”at vende batteriet”. Jeg startede med en fuld TFT/EFT sekvens, hvor jeg startede med at spørger ind til ubehaget og SUD som han placeret på 10+. Jeg bad ham om at fokusere på ubehaget under hele behandlingen. Jeg fortsatte med at banke på håndkanten mens bekræftelsen gentoges to gange. Derefter masserede jeg lymfe-punkter og dernæst tappede jeg oven på hovedet, indersiden af øjenbrynet, ydersiden af øjet, under øjet, under næsen, under munden, kraveben-punktet, under armen, ribbenspunktet, punkterne på alle fingre, hvor vi samtidig gentog essensen af bekræftelsen.

Jeg gik derefter til ni-punktbehandlingen, mens jeg kontinuerligt bankede på mirakelpunktet, og hvor han skulle følge min fingre bevægelse med øjne, nynne, tælle til fem og nynne igen. Det var han rimelig god til og så efter en dyb vejrtrækning bad jeg ham om at genvurdere ubehaget SUD og det lå nu på 5.

Jeg gentog hele proceduren 2 gange mere indtil ubehaget var væk og vi fik et SUD på 0.

Resultat: SUD på 0

A var lettet i kroppen efter behandlingen og fortalte at virkelig var overrasket over, at det virkede, Han fik en god og dyb søvn den nat.

Jeg har efter et par uger spurgt A om hvordan han har det og om ubehaget. Han fortalte, at han er rolig i sindet nu og kan tænke og snakke om fremtiden uden at føle ubehag eller nogle af de ubehagelige følelser han fik dengang.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This