Type: Terapeut

Kategori: Allergi

Kort beskrivelse: Allergi

Beskrivelse af problem: Beskrivelse af problem: Jeg har i mange år lidt af pollenallergi (ca. 22år) og synes derfor, at det kunne være interessant at se om TFT også kunne være effektiv ved selvbehandling. Allergien starter når birken står i ”blomst” i marts - april og efterfølgende med græs og bynker hen i august. Symptomer er kløe i øjne og de løber i vand, næsen løber og jeg nyser meget. Træthed og influenza lign. symptomer.

Behandling: Beskrivelse af behandling: Da jeg begyndte at mærke de første symptomer startede jeg med at banke allergipunkterne k i ca. 2 min, samtidig med at mine tanker havde fokus på ubehaget. Nogle gange tænkte jeg blot på ubehaget, andre gange sagde jeg det højt. Før og bagefter udførte jeg RP1 og RP2 og banke på kravebenspunkt h efterfulgt af dyb vejrtrækning.
Ofte i staten af behandlingen kom jeg til at nyse og mærkede en stigning af ubehaget, men som behandlingen fortsatte forsvandt symptomerne.
TFT blev anvendt mange gange dagligt, når jeg mærkede allergisymptomer. Inden sengetid anvendte jeg TFT Sandwich, hvor jeg lavede en bekræftelse ” Selvom jeg har allergi og næsen løber m.m.…..”.

Resultat: Beskrivelse af resultat: I hele foråret har jeg været symptomfri og ikke taget medicin, som jeg plejer at gøre. I sommerperioden hvor græspollen har været på sit højeste, har jeg dog mærket til symptomerne, men ved en kraftig indsats med TFT, kan og blev symptomerne reduceret væsentligt.
SUD på 10 og ned til en SUD på 3.
Det har krævet en stor indsats at holde allergien på afstand eller helt væk, og her taler jeg om behandling flere gange dagligt, men jeg er ikke i tvivl om, at TFT er et utrolig godt redskab mod allergi, og kan anvendes som selvbehandling.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This