Type: Terapeut

Kategori: Angst

Kort beskrivelse: Angst

Beskrivelse af problem: Beskrivelse af problem: Mads er en ung mand først i 30´erne, som har det meget svært med at tage kontakt med det modsatte køn og tage ind til byen. Mads mener selv at det skyldes, at han blev svigtet af en pige, da han var først i tyverne. Mads er stadigvæk skrækslagen for at skulle møde den pige, der svigtede ham selvom det er mange år siden. Pigen og Mads` forældre bor i nærheden af hinanden, så det hænder at de ser hinanden.. Nu tror han ikke på sig selv og mener heller ikke, at han ser godt (hvilket han gør) og at der overhovedet er nogen, der kunne have lyst til at være sammen med ham

Behandling: Beskrivelse af behandling: Jeg kommer hjem til Mads og vi sætter os overfor hinanden, jeg sikre mig at afstanden er i orden. Fortæller om TFT og de punkter og sekvenser jeg vil udføre. Spørge M. om han vil fortælle om hvornår det startede og om en episode, hvor han har fået det dårligt og følt ubehag som beskrevet ovenfor, imens udfører jeg RP1 og RP2.
Da han føler mest ubehag og SUD er på 10 starter jeg med Traume Sekvens og får han til at mærke efter hvor ubehaget sidder. Han beskriver uroen, angsten omkring hjerte og i maven i form, farve, konsistens og hvordan det bevæger sig og ændre sig. SUD er på 8-9, hvorefter jeg laver 9 Gamut, som får SUD til at falde til 7. Vi kommer ind på selvværdet som er meget lavt. Det at stille sig frem og tro på, at jeg også kan og pigerne vil mig. Angsten for at tage til byen og møde pigerne og hvad der evt. kunne ske.
Jeg anvender herefter TFT-Sandwich med bekræftelse, som vi har lavet sammen, ”selv om jeg følger angst og mindreværd elsker og…..”. Det var svært for Mads at sige elsker og accepterer mig selv, så det gjorde vi sammen de første gange, hvorefter at det nærmest føltes som en lettelse. Bagefter udførte vi 9 Gamut, SUD var faldet til 4. Til slut lavede vi GT og vejrtrækningsøvelser gange 3, hvor vi trækker vejret ind på 7 og blæser ud på 7. Det havde en rigtig god afslappende effekt på Mads og SUD sluttede på 3.

Resultat: Resultat af behandling: Mads følte en lettelse og en ro, og vil gerne forsætte med TFT behandling. Pointere overfor Mads at det er vigtig at tage ansvaret for eget liv og behandling, så for at det skal have den maksimale effekt er det vigtigt med at lave hjemmeøvelser. RP1 og RP2 så ofte som muligt indtil vi skulle ses igen.
Antal behl. til d.d. ialt 5 og vi har besluttet at fortsætte , da det er vigtigt at holde fast og lære at tage del i behandlingen. Mads ønsker selv at fortsætte, da han mærker en forbedring i det at komme ud og er begyndt at tror mere på sig selv.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This