Type: Klient

Kategori: Præstationsangst

Kort beskrivelse: Perfektionisme

Resultat: Jeg havde en frygt for ikke at få det, jeg fortjener. Det opdagede jeg nu her, hvor jeg skulle færdiggøre og aflevere nogle dokumenter. Jeg brugte megen tid på at korrigere og undersøge, om jeg kunne gøre det endnu bedre.
Vi fandt frem til den samme fornemmelse fra en episode i min barndom, hvor jeg havde følelsen af, at ”de tror ikke, at jeg kan”, og hvor jeg blev svag.
SUD var på 3. Jeg havde lidt svært ved at gå ind og mærke, hvad det handlede om. Har tidligere arbejdet med denne episode på andre måder. Åsa foreslog, at vi skulle prøve at arbejde med denne episode helt i 0. Den var jeg med på.
Åsa førte mig tilbage til denne barndomsepisode, hvor jeg som den voksne, jeg er i dag, tog tilbage til episoden og hjalp lille mig ca 10-11 år.
Episoden endte godt, og jeg fik følelsen af, at ”jeg skal nok klare det og bare sige til, når jeg har brug for hjælp”. Mine familiemedlemmer var der for mig. De var der med det nærvær og den kærlighed, som manglede i den oprindelige episode. SUD er 0.
Det var dejligt at have kontakt til lille jeg.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This