Type: Klient

Kategori: Højdeskræk

Kort beskrivelse: Jeg ønskede at arbejde med min utryghed/angst for at flyve

Resultat: Kort beskrivelse af behandlingen
Torsdag d. 27/6- 2018 ankom jeg til René Ackermann for at få en tankefelt terapi behandling.
Jeg ønskede at arbejde med min utryghed/angst for at flyve. Det føltes som en sten i brystet. På en skala mellem 1-10 var følelsen 7. Der var følelser der handlende om utryghed, og mangel på kontrol. Via behandlingen endte følelsen på 0. Tanken om at skulle flyve virkede ikke længere ubehagelig.
Et andet issue er, at jeg som følge af en hjernerystelse kæmper med en udmattethed. Da jeg gik ind i følelsen, var det som at være fanget i egen krop. På en skala fra 1- 10 lå den på 8 og føltes som en vinkelmåler i min maveregion. Det udløste tårer og afmagt. Fik også på et tidspunkt fornemmelsen af at være tilbage omkring 4 års alderen. Via behandlingen endte følelsen på 1, samt en stor afslappethed i kroppen. Jeg følte mig groundet da behandlingen var slut. Da jeg kom hjem, havde jeg en kort overgang en nedsat smagssans. Efterfølgende har jeg haft en følelse af lethed i kroppen.

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This