Type: Klient

Kategori: Spiseforstyrrelser

Kort beskrivelse: Kan ikke vedholde vægttab tager hele tiden på igen

Resultat: ”Jeg havde ingen kendskab til tankefelts-terapi inden jeg kom til René. Jeg havde et problem med at tabe mig. Hver gang jeg synes, at jeg kunne se på vægten, at jeg tabte mig, så kunne jeg ikke lade være med at begynde at spise usundt igen.
Inden selve terapien gjorde René meget ud af at forklare om, hvad behandlingen gik ud på og hvad han gjorde undervejs. Det gjorde, at jeg var helt tryg under hele terapien.
Jeg troede ikke, at jeg havde nogen ”issues” overhovedet, men var åben overfor hvad René fandt frem til under terapien. Derfor var jeg noget overrasket over at finde frem til, hvad der i mine ungdomsår har gjort, at det udløser en trang til at spise, når vægten var på vej ned.
I begyndelsen var ubehaget 8 på en 10-skala, men endte på 0 og havde ingen ubehag til sidst i terapien.
Som resultat af terapien kan jeg nu snart to uger senere, kan jeg se, at min vægt langsomt begynder at gå ned igen, og jeg har ikke en trang til at begynde at spise usundt igen.
Jeg kan ikke sige andet end…. Det virker!”

 
Category

2017 © Copyright | Heilesen & Mygind | Skovbrynet 1, Tornby 9850 Hirtshals | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 26468949

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse spændende informationer direkte i din indbakke!

Du kommer til at modtage en masse værdifuldt indhold.

Du kan godt glæde dig!

Tak for din tilmelding. Du vil løbe modtage vores nyhedsbreve. Glæd dig!

Share This