English version CLICK HERE

Køb 7 skrigepuder og få gratis fragt eller én for 59.- plus porto https://mygind.dk/produkt/skrigepude-orange/

Vi oplever alle situationer hvor vi føler, at “det var lige dråben der fik bægeret til at flyde over” – vi mister besindelsen og siger/råber noget vi bagefter fortryder. Ofte er situationen bare en anledning til, at slippe for opdæmmede følelser, som ikke er blevet håndteret i forbindelse med den situation, der gav anledning til dem. Til sidst kan vi ikke rumme mere og det bliver bare for meget, vi bliver rigtig ir­riteret, gal, vred eller rasende. Ofte går vores reaktion ud over nogen helt uskyldige – f.eks. familien eller medarbejdere.

Ikke alene spreder man en dårlig stemning omkring sig, man kan også få det dårligt med sig selv og blive nød til at undskylde. Alt i alt en ikke særlig rar situation, der kunne have været undgået, hvis man havde været i stand til at håndtere sine følelser på en hensigtsmæssig måde.

Det er netop hvad en skrigepude kan hjælpe dig til! Når du føler at følelserne er ved at koge over in­den i, er det et tegn på, at der er tid til en time out, hvor du kan slippe overtrykket ved at skrige i en pude. Bagefter vil du ofte opleve, at din sindstilstand er forandret i mere positiv retning.

Du vil sikkert føle at du er blevet mere tålmodig, mere overbærende og mere afslappet over det, som før skriget, irriterede dig helt vildt. Du vil rationelt kunne overveje en fremgangsmåde, hvor du kan bede om og opnå det, du øn­sker at få ud af situationen, uden at du behøver at miste besindelsen. For mange mennesker kan det virke grænseoverskridende og latterligt, at skrige i en pude, men vi har alle skreget som børn og vores erfaring er, at alle kan skrige i en pude og få noget ud af det. Hvis du synes det er svært så start i det små – lav nogle små forsigtige lyde samt skrig og sæt efterhånden mere volumen på. I løbet af kort tid vil du opleve, at det er let for dig at skrige helt ned fra stortæerne. Når du skriger skal du passe på med, ikke at spænde og presse imod stemmebåndet – så det er vigtigt at slappe godt af i halsmuskulaturen imens.

Skriget forløser låste følelser i kroppen, for låste følelser står i vejen for at du yder optimalt. Pudeskriget er en måde du kan slippe nogle følelser og komme konstruktivt videre i dit liv. Et skrig i skrigepuden er den hurtigste måde at bevæge energien på, hvad enten du slipper overskyndende energi eller for at få død energi i gang igen. Har du megen vrede eller anden uforløst følelse i kroppen, kan du lave 3 til 10 skrig om dagen, mindst en time mellem hvert skrig.

ØVELSE:

 1. Mærk hvordan du har det – 0 uønsket tilstand 10 fantastisk
 2. Fyld lunger og mave
 3. Hold skrigepuden tæt til munden
 4. Skrig dit dybeste urskrig – SLAP af i halsen
 5. Tøm lungerne fuldstændigt i et laaangt kraftigt skrig – husk at slappe af i halsmuskler
 6. Mærk hvordan du har det – 0 uønsket tilstand 10 fantastisk

HVORNÅR?

Situationer hvor det kan være hensigtsmæssigt at bruge en skrigepude:

 • Du kommer sur hjem fra arbejde, efter at have haft en rigtig møgdag, hvor chefen har været efter dig og dine medarbejdere har været uduelige.
 • Din ægtefælle kommer sur hjem.
 • Din teenager datter kommer hjem med en piercing i næsen.
 • Din computer går i sort og du har ingen back-up.
 • Printeren har kronisk paper-jam.
 • Du har travlt, men sidder fast i en kæmpe trafik prop.
 • Du er kommet til at vaske en ny rød t-shirt ,sammen med alt det hvide vasketøj.
 • Dine kunder stiller helt urimelige krav.
 • Du sidder med hele familien i bilen, på en tysk motorvej og bilen bryder sammen.
 • Du er på forretningsrejse og din kuffert forsvinder på vej til destinationen.
 • Det er søndag og avisen udebliver.

VIDEO: