VELKOMMEN TIL
DEN PSYKOSOMATISKE TRAUMEMODEL

rsz_body_bg2

Du får den bedste introduktion og en gratis E-BOG på www.METAsundhed.dk

Den Psykosomatiske Traumemodel (tidligere kaldet METAsundhed/METAmedicin) er læren om de naturlige biologiske processer, som har udviklet sig gennem milliarder af år. Den Psykosomatiske Traumemodel henleder til en anderledes og mere præcis indgangsvinkel til, hvad sygdom og helbredelse er og som tager udgangspunkt i urbiologien.

Med et er det logisk at vi til tider får en forkølelse eller en alvorlig sygdom. Vi lærer at forstå de faser som kroppen gennemgår, når vi rammes af sygdom og har symptomer, samt den tætte sammenhæng der er mellem psyken og fysikken.

Adskillige mennesker er allerede hjulpet igennem vanskelige perioder med sygdom. Den Psykosomatiske Traumemodel handler om at finde den bedste behandling til, at forløse den mentale ubalance og fysiske symptomer.



HVAD ER DEN PSYKOSOMATISKE TRAUMEMODEL

Den Psykosomatiske Traumemodel er et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens intelligens.
Det er en model som giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd, både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer. Meta betyder at se noget oppefra, altså det at få et større overblik, set i fugleperspektiv. Medicin betyder oprindeligt lægekunst, kunsten at fremme kroppens selvhelbredende kræfter, hvad er den betydning vi benytter i METASUND/metamedicin.

I Den Psykosomatiske Traumemodel kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, hvad skaber de bedste resultater, når vi kombinerer de forskellige metoder. Din krop går fra at være besværlig til, at være din egen intelligente medspiller/observatør.


Når du hører eller læser om principperne i Den Psykosomatiske Traumemodel, vil du med det samme se hvordan du selv, samt dine medmennesker, bevæger sig igennem alle de stadier, Den Psykosomatiske Traumemodel beskriver – uden undtagelse! Kroppens intelligens opfører sig nemlig ens i os alle sammen.

Den Psykosomatiske Traumemodel bygger på naturlove, som giver logiske forklaringer på kroppens urbiologiske adfærd. Kroppen, med dens celler, forsøger hele tiden at hjælpe os ved, at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer vi står i.

Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør Den Psykosomatiske Traumemodel til gengæld, da dette værktøj hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.

Da der er mange paralleller til METAsundhed, er vi også aktive i den danske forening for METAsundhed.


KOM I GANG MED DEN PSYKOSOMATISKE TRAUMEMODEL

Vi anbefaler alle at komme i gang med at udforske Den Psykosomatiske Traumemodel, hvad end du har et symptom, en skavank, en sygdom eller du er pårørende til én med en sygdom.

Måske vil du være en bedre ven med din krop og forstå helt præcist hvad den fortæller dig, når du har nogle symptomer.

Måske vil du være en bedre behandler.

Derfor starter man med grundkurset “Din intelligente krop” – 2 dages grundkursus i Den Psykosomatiske Traumemodel, for mere info klik her.

For dig som vil være ekspert i Den Psykosomatiske Traumemodel og virkelig blive skarp på symptomer/årsager til sygdomme, samt hjælpe andre til at blive symptomfrie, så skal man som minimum tage vores 12-dages overbygning.

Den Psykosomatiske Traumemodel-uddannelsen varer 18 dage, for mere info klik her.

UDTALELSER

Psykolog Mette Rosenquist

Som psykolog er der ingen tvivl om, at der er sammenhæng mellem krop og psyke! Nøjagtig hvilken sammenhæng har dog altid været overladt i det uvisse.

Metasundhed har givet mig en langt større og mere dybdegående forståelse for netop dette. Jeg bruger denne forståelse i min terapi og coaching til at finde ind til og forløse de bagvedliggende årsager til meget fysik ubehag. Det hjælper mig til at behandle stressramte medarbejdere langt hurtigere og mere effektivt – når jeg både kan forløse stress og ubehag i sind og krop!

Mette Rosenquist
(Cand.psych./psykolog)
www.metterosenquist.dk

Mette Rosenquist

Radiodokteren

Fremtidens medicin er energi- og bevidsthedsmedicin. Der er brug for et nyt paradigme om sundhed, En transformation fra opfattelsen af mennesket som en maskine og til at opfatte dets body-mind, som et integreret energisystem, der er sammenvævet med det universelle energifelt i universet. Energistrømmene i kroppen afspejler vores bevidsthed, som er en meget stor kilde til vores selvhelbredende kræfter. Heilesen og Mygind er for længst blevet klar over dette og formidler budskabet på en inspirerende og klar måde i sin undervisning i tankefeltterapi, metasundhed m.m. Det har været øjenåbnende og fornøjeligt at deltage i deres kurser og læst det de har skrevet.

Carsten Vagn-Hansen
Læge, sundhedskonsulent
www.radiodoktoren.dk

carsten1

FS-KAB et selskab under Dansk sygeplejeråd skriver

Kære Lars

Tusind tak for et meget inspirerende, underholdende og også overraskende foredrag om METAsundhed, på vores landsmøde om menneskets selvhelbredende kræfter. Det var interessant med koblingen til embryologien og nervesystemets stressrespons og det gav god mening at koble følelser til de forskellige organer, som man også gør indenfor traditionel kinesisk medicin. Ligesom professor og antropolog Helle Johannessen lige forinden havde påpeget i sit foredrag, var også du inde på at menneskets selvhelbredende kræfter, til en vis grad kan forklares med et placebo respons.

I vores sygeplejefaglige selskab har vi som et af formålene,+ at bygge bro mellem det etablerede sundhedssystem og de komplementære/alternative behandlingssystemer; og det har dit foredrag bestemt medvirket til.

De bedste hilsener på en solbeskinnet sensommerdag

Bodil G Lissau,
www.agewise.dk
Sygeplejerske og formand for sygeplejefagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling, FS-KAB, et selskab under Dansk sygeplejeråd