DEN MEST KOMPLETTE TANKEFELTTERAPI TFT OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK EFT UDDANNELSE PÅ MARKEDET

OBS – SE VORES NYE HJEMMESIDE: TANKEFELTTERAPI.DK  DEN INDHOLDER DEN NYESTE VIDEN OM: TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK – TFT/EFT


Siden 2002 har vi certificeret mere end 500 TFT/EFT terapeuter!

Der hvor vi skiller os ud, er måden vi har sammensat vores tankefeltterapeut-uddannelse. I en kombination med Emotional Freedom Techniques (EFT), METAsundheds principper samt transbiologiske traumeteknikker, uddanner vi nogle af Danmarks skarpeste terapeuter indenfor området.

Terapeuter uddannet hos Heilesen og Mygind er godt forberedte til at hjælpe den enkelte klient med effektive redskaber, der forløser klientens traumer/ubehag.

3X2 DAGE til 10 dage
Overbygningen varer 3×2 dage (men bliver i 2019 udvidet til 10 dage) og du lærer alt om tankefeltterapi og EFT. Du kommer i besiddelse af en effektiv og simpel spørgeteknik, så du kan stille de helt rigtige spørgsmål, hvilket gør dig i stand til at finde det “fast frossede øjeblik”, da traumet indtraf, som præcist kan forløses.

Gennem en passende blanding af teori og praksis, bliver du som deltager fortrolig med disse simple metoder, der kan bruges til behandling af alle former for problemstillinger mentale, emotionelle og fysiske.

Du lærer at finde ind til kernen/overbevisningen af klientens symptom, for dernæst at bearbejde evt. de side gevinster dette symptom/problem medføre, som klienten ubevidst holder fast i.

Endvidere bliver du fortrolig med værktøjet HM Matrix, som vi anser for værende en god pendant sammen med TFT/EFT. Dette gør dig bedre rustet som terapeut til at forløse dine klienters ubehag.

THE TRIUNE BRAIN
Ydermere undervises der i The Triune-Brain modellen, også kendt som den trefoldige hjerne. Med modellen lærer du hvornår traumer og traumestrenge opstår, lageres i kroppen, og hvorfor de bliver genaktiveret (triggere) og vigtigheden af at forløse, samt meningen med dem.

METASUNDHED
Der bliver også kort undervist i sygdommens 2 faser fra METAsundhed. Dette exceptionelle analyseværktøj giver os svaret, på den kolde og den varme fase, som indikerer hvor man er henne i forhold til forløsningen af ens problem.

KURSET INDHOLDER

  • Tankefeltterapi og EFT
  • Effektiv spørgeteknik til at finde det “frosne øjeblik”
  • Finde kernen i problemet/den underliggende overbevisning
  • Afdække og bearbejde sidegevinster
  • Forløsning af de forskellige former for traumer og ubehag, klienter går i terapi med
  • The Triune-Brain modellen
  • Introduktion til traumestrengsteorien
  • De 2 faser i METAsundhed
  • HM Matrix

AT8V1518_web
AT8V1557_web

MED TFT OG EFT KAN MAN EFFEKTIVT BEHANDLE

 
Stress
Afhængighed
Traumer
Panik/angst anfald
Sorg og kærlighedssorg
Skyldfølelse
Fobier
Vrede/jalousi

PTSD
Tvangstanker/lidelser
Fysiske smerter
Psykiske smerter
Koncentrationsproblemer
Depression
Seksuelle problemer
Samlivsproblemer
Hyperaktivitet

Tandlægeskræk

 

AT8V0965_web

AT8V0947_web


DATOER FOR 2019

KLIK HER

KURSUS TIDER ALLE 4 MODULER
Første dag og næstsidste dag: kl. 10-18, sidste dag er kl. 9-16 med mindre andet er aftalt

KRAV FOR DELTAGELSE
Forudsætning for deltagelse er at man har taget en 2 dages grunduddannelsen hos Dansk Skole for Tankefeltterapi & EFT eller på DVD se mere her. og eller anden 2-dages TFT eller EFT uddannelse, samt læst Lars og Hannes bog fra 2014  ”Tankefeltterapi og EFT” og set video fra 2014  ”Kom godt i gang med tankefeltterapi og EFT”.


PRIS FOR 2×3 + 2×2 DAGE
kr. 19.500 inkl. efterfølgende certificering og supervision.

For at reservere din plads betales et depositum på 3000 kr. ved tilmelding. Depositum refunderes ved framelding senest 1. måned før kursus start.


AFBETALING
Alternativt er der mulighed for en afbetalingsordning, der løber over max. 6 måneder. Det koster 200.- kr pr. afdrag for administrations gebyr.

Tilmelding tlf 70 278 288 eller e-mail kontor@mygind.dk

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål til uddannelsen eller er i tvivl om noget, kan du kontakte Hanne Heilesen på tlf. 21 67 78 83 eller mail hanne@mygind.dk

 


KURSIST UDTALELSER

Jeg er super engageret i mit og job og karriere – og har absolut ingen interesse i at arbejde som TFT/EFT terapeut i fremtiden. Med en hverdag hvor alt drejer sig på PR/marketing, den næste gode deal og en stor omsætning passer TFT/EFT slet ikke ind!! – eller gør det måske?

Interessen for selvudvikling og en stor portion nysgerrighed – fik mig til at deltage på et grundkursus i TFT/EFT hos Lars Mygind. Efter en skøn weekend med masser af inspiration var overbygningen et MUST!
 
Det har været den skønneste rejse, med en flok meget forskellige søde kursister og en super kompetent og inspirerende underviser. Heldigvis stopper rejsen ikke her – TFT/EFT er blevet en naturlig del af hverdagen, og brugt flittigt både på job og i fritiden når livet kræver lidt ekstra.
 
Uanset hvem du er og hvor i livet du befinder dig, kan TFT/EFT overbygning skabe så meget mere værdig i hverdagen. Jeg kan fra hjertet sende de bedste anbefalinger til uddannelsen.

Inger

Jeg er vildt begejstret for uddannelsen til Tankefeltterapeut. Det er helt vildt hvad det kan bruges til, og jeg ser gang på gang super gode resultater hvor ubehag forsvinder efter behandling . . . Så jeg kan næsten ikke “få armene ned” af begejstring ????

Så tak Lars for fantastisk undervisning ????

Så mange smil fra
Lene A. Nielsen

Jeg har taget overbygningen på TFT og blev færdig i aug. 2015. Jeg havde Lars Mygind til underviser og jeg føler at jeg har fået en utrolig kompetent undervisning, hvor det både har været alvorligt og utrolig underholdende. Det blev aldrig kedeligt!! Og det bedste af alt, så har jeg fået så meget med mig, af vigtig viden om hvordan man på en nem måde kan afhjælpe ubehag i kroppen – både på mig selv og på andre. Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg vil undervises igen, når jeg skal have bygget mere på.  

De bedste hilsner Lonni la Cour

Jeg synes, det har været utroligt givende at tage overbygningen på TFT/EFT. På en lærerig og inspirerende måde, er viden om praksis blevet givet videre fra Lars, der var underviser.
Jeg føler mig meget inspireret til at bringer dette gode budskab videre og vise, hvordan det kan hjælpe med at forløse følelsesmæssige traumer.
Det har været skønt at følge den udvikle jeg selv har været igennem uddannelse som TFT/EFT-terapeut.
Fantastisk, er det at se, hvordan problematikker kan forløses på en enkel og meget effektiv måde.
Sammenholdet blandt deltagerne er også helt unikt og ikke til at undvære.

De bedste hilsner fra
Line Thrane Bak

Tak for et rigtig godt og lærerig kursus.

Jeg har været super glad for at lære alle gode teknikker til at blive en god tankefeltterapeut. Jeg har brugt det i flere år på elever med eksamensangst på vores erhvervsskole. Men nu efter kursuset bruger jeg det på alle de elever som ønsker det, med stor succes.

Stor ros til Lars for at gøre det spændende med gode praktiske øvelser.

Med venlig hilsen

Lisbeth Stougaard
Faglærer / elevcoach
Center for Fødevarer & Ernæring