VORES 4 UDDANNELSER

IMG_9916-Edit-Edit

Vi har 4 uddannelser og vi føler selv at der er en fornuftig rækkefølge at tage vores uddannelser i, men vi har gjort det muligt, at du bare kan følge dit hjerte og måske ende op med alle vores kurser og uddannelser i din helt egen rækkefølge.

En ting er i hvert fald sikkert, du kommer til at ændre dig som menneske, uanset hvilken af vores fantastiske uddannelser du kommer på!

Har du spørgsmål til uddannelserne eller er i tvivl om noget, så ring til os på tlf. 70 278 288


TANKELFELTTERAPI OG EFT

Som det første anbefaler vi tankefeltterapi/EFT, fordi det er let at lære og meget effektivt. Man starter på en 2 dages grunduddannelse og lærer alle basisteknikkerne. Det er samtidig første år af vores fireårige psykoterapeut uddannelse og på første år kombineres TFT/EFT med en dyb psykologisk forståelse.

Læs mere her.


METASUNDHED

Derefter anbefaler vi METAsundhed: METAsundhed er en kompleks model, der fortæller om sammenhængen mellem konkrete skavanker/sygdomme med følelsesmæssige ubalancer. Det er et fantastisk redskab til at forstå mere om sig selv, blive ven med din krop og dens symptomer og samtidigt er det et stærk værktøj i det terapeutiske arbejde. Man starter på en 2 dages grunduddannelse og lærer om alle grundprincipperne og sygdommens to faser. METAsundhed undervises i på 2 år på vores psykoterapeutiske uddannelse.

Læs mere her.


TBT – TRANSBIOLOGISK TRAUMETERAPEUT

Som toppen på kransekagen finder vi transbiologisk traumeterapeut uddannelsen. Der er her du lærer at blive effektiv til at forløse forskellige typer af traumer, idet der er over 20 forskellige. TB traumehealingsteknikker gør din TFT/EFT helt speciel og meget effektiv. En vigtig del af denne uddannelse er at du selv får ryddet op i dit eget liv og dette sker ved hjælp af nogle unikke meditative healingsprocesser. TBT findes på år 3 på psykoterapeutuddannelsen.

Læs mere her.


HM PSYKOTERPAEUT

HM Psykoterapeut indeholder det hele hvor år 4 er et integrationsår.

Læs mere her.