KOM GODT I GANG MED EN AF VORES POPULÆRE 2 DAGES GRUNDUDDANNELSER I TANKEFELTTERAPI OG EFT ELLER METASUNDHED – DET VIL FORANDRE DIT LIV!

 

 

TANKEFELTTERAPI OG EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (TFT/EFT)

Vi holder løbende grundkurser i Tankefeltterapi og EFT.

Mange mennesker har oplevet mirakler på vores grund kurser og de har blot modtaget en demobehandling og behandlingen har forandret deres liv. Ikke nok med det så lærer man et nemt og simpelt værktøj, der kan tages frem hver gang der opstår ethvert form for ubehag, resten af dit liv.

ER DU KLAR?

Hvis du mener at du er klar til at slippe dit ubehag, hvad enten det fysisk eller psykisk, så skal du komme på et 2 dages grundkursus i tankefeltterapi og EFT nær dig.

Læs mere her.

title453952716

METASUNDHED

Vi holder løbende grundkurser i METAsundhed.

Når du hører eller læser om principperne i METAsundhed, vil du med det samme se, hvordan du selv og andre bevæger sig igennem alle de stadier, METAsundheds modellen beskriver – hver gang!

NATURLOVE

Det er fordi kroppens intelligens opfører sig ens for os alle sammen. METAsundhed bygger på naturlove, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd. Kroppen med dens celler forsøger hele tiden at hjælpe os, ved at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer, vi står i.

Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør METAsundhed til gengæld – den hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.

Læs mere her.

rsz_body_bg2