Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg er mega angst for hajer og det blev til at min far har svigtet mig

Resultat: Tankefelt-terapi hos Søren Lundberg
Jeg er mega angst for hajer. Jeg har været det siden barndommen, hvor jeg så et kort klip fra Dødens gab og det har påvirket mig lige siden. Jeg får koldsved og går meget nemt i panik når jeg er i havet – også i de danske farvande og svømmehaller hvor jeg med min logiske sans godt ved at der ikke er hajer.
Jeg fortæller Søren om flere oplevelser fra barndommen.
Jeg fortæller om min far der i kådhed bar mig ud i havet som lille og dyppede mig under vandet, i den tro at jeg synes det var sjovt. Han forsøgte at lære mig at svømme men det endte som regel i mig der græd og ikke ville.
Søren spurgte også ind til episoden med dødens gab. Jeg kom pludselig i tanke om at jeg lå foran fjernsynet og min far zappede på kanalerne. Så kom ”Dødens gab” frem. Det var enormt voldsomt og jeg blev enormt bange. Jeg bad min far om at skrue væk og gemte hovedet, men jeg kunne ikke slippe væk. Min far hånede mig og sagde at jeg skulle slappe af og at det bare var en fjollet film. Jeg var ked af det.
Søren spørger: hvad fylder mest i disse oplevelser? Jeg føler, det vigtigste er: At min far har svigtet mig.
Søren siger først, vi starter med at ”vender vi batterier”, derefter tapper han på bestemte punkter på hovedet, overkroppen og hænderne, mens han fremsiger sætninger jeg skal gentage” selvom mig far har svigtet mig, er jeg god nok” og ”jeg elsker mig selv” Jeg kæmper med tårerne og Søren bliver ved med at give mig runder og sige sætninger jeg skal gentage. Søren stopper op flere gange og beder mig fornemme hvordan situationen føles på en skala fra 0-10. Vi sidder der cirka en time. Vi startede med 9 på skalaen og sluttede på 0.
Søren spørger om jeg er rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og let i kroppen, jeg siger ja til det hele, derefter tapper han mig 3 minutter på mirakelpunktet mens jeg sidder helt stille og trækker vejret roligt og føler hvordan jeg har det. Efter seancen minder han mig om de øvelser han har vist mig.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396