Type: Klient

Kategori: Andet

Kort beskrivelse: Jeg føler mig konstant træt og mangler overskud til selv de mest simple ting.

Resultat: Ved sessionens start er SUD på 10 i forhold til emnet: træthed, tung energi og manglende overskud. Der er mange, der har forventninger til mig.

Ulla spørger mig, om hun må bruge TFT på mig i den forbindelse, og det svarer jeg ja til.

Ulla "banker " på mig ift min træthed og spørger mig, om jeg kender denne følelse, jeg sidder med nu, fra tidligere i mit liv.
Det gør jeg - det er som om, jeg altid har haft den - i større eller mindre grad.

U spørger også, hvad det værste ved min træthed er, og her svarer jeg, at det er, at jeg konstant er uoplagt, mangler overskud og overblik, ikke kan generere noget som helst. At jeg føler, at jeg ikke er god nok, men bare "sumper" i trætheden.

U spørger, hvor jeg mærker trætheden i min krop, og den mærker jeg i hele kroppen. Både i hovedet, kroppen, ude i armene og i benene.

U inviterer mig derefter til at lukke øjnene og forestille mig, at jeg har er på en tidslinje, hvor jeg foran mig har min fremtid og bag mig har min fortid. Hun inviterer mig til at gå tilbage på min tidslinje og havde tillid til, at jeg flyver tilbage til første gang, jeg oplever trætheden.

Jeg kommer tilbage til flere situationer - bla. min barn-/ungdom, hvor jeg også følte denne træthed. Både da jeg går i 3-4. klasse men også da jeg er i gang med min ungdomsuddannelse. Jeg husker, at jeg sov konstant, når jeg kom hjem fra skole.

Ulla spørger mig, om jeg - i ovennævnte situationer - ser mig selv udefra eller indefra, og her ser jeg mig selv udefra, men kan også se dem indefra. Jeg er også tilbage, hvor jeg kun er 6 måneder. Her mærker jeg, at det handler om liv eller død - om jeg overlever denne sygdom, og min mor er i stor sorg over, at være bange for at miste mig. Jeg ved, at jeg bliver blå om munden, fordi jeg ikke længere kan trække vejret.

Ulla siger: Nu vil jeg gerne invitere dig til at komme med på en rejse, hvor du - samtidig med at jeg "banker dig", så forestiller du dig, at du "banker" den yngre udgave af dig på 6 måneder de samme steder. Og siger de samme sætninger, som jeg gør.

"Selvom jeg er bange for at dø, så elsker og acceptere jeg mig selv 100%."

Pludselig kommer ordet: utilstrækkelighed til mig, og Ulla tager dette ord med ind, når hun "banker" mig. Hun bruger flere ord, for at understøtte mine følelser.

Hun spørger også, om min træthed, har en farve. Det har den ikke umiddelbart. Det er bare følelsen af træthed og tunghed.

Ulla spørger, om jeg er klar til at slippe ubehaget? Det er jeg.

Hun inviterer mig til at kun at have fokus på ubehaget, samtidig med hun banker.
Herefter spørger hun igen, om jeg er klar til at slippe ubehaget, og det svarer jeg ja til.
Så ændrer hun sætning til: Jeg slipper ubehaget - slip ubehaget.

Undervejs i processen spørge hun mig, på en skala fra 0-10, hvor jeg ligger, og den går ligeså langsomt nedad.

Pludselig får jeg en indsigt - og det er ret vildt. Jeg oplever, at denne tunghed, træthed, manglende overskud ikke er min, men at jeg er født ind i den. Min mor havde den også, - det havde min far også, min mormor, min farmor - ja selv min mostre og min faster havde den også. Det er som om, at alle ringe af familiemedlemmer har en fællesnævner af tunghed/træthed.

Det er helt vildt at få den bevidsthed. For jeg mærker også, at det er det samme ift. min svigerfamilie. At jeg har giftet mig ind i den samme energi.

Og at jeg skal være lysbærer for alle - at jeg er lyset både i min egen familie og min svigerfamilie.

Sikke en indsigt.

Og da Ulla fortsætter med at banke, oplever jeg for mit indre blik, at jeg går ud på en badebro og hopper i vandet (og jeg er normalt ikke særlig tryg ved at bade i havet). Som om vandet renser mig.
Og jeg svømmer rundt i vandet i tillid og tryghed og ser, at der står en på bredden, og vinker til mig, - som i (hav det godt,- du skal videre nu) men jeg kan ikke se, hvem det er. Det er også uden betydning, for det er ikke den bred, jeg skal tilbage til.
Jeg svømmer til en ny strand.

Ulla fortsætte med at banke, og da jeg lander på stranden er jeg i 0 på SUD-skalaen.

Det var den største lettelse, jeg har mærket i længe.

Tak Ulla. Det var en super god session. Du var god til at forklare, hvad du gør, og god til at hjælpe mig med min vejrtrækning. Jeg var helt i tillid og i tryghed under hele sessionen.
Jeg gik fra SUD 10 til 0 på KUN en session, og 14 dage efter er jeg stadigvæk rolig i tankerne, fred i hjertet og lethed i kroppen.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396