Type: Klient

Kategori: Traumer

Kort beskrivelse: Ubehaget over at føle sig ensom og søvnløshed

Resultat: Første session handlede om et traume da jeg kom til skade mens jeg spillede ishockey og lå på hospitalet lammet fra solar plexus og ned og efter et besøg fra en fra ishockeyholdet lå jeg alene.
Mine forældre håndterede det ikke godt og følelsen af at være alene startede for alvor der. Efter ulykken startede jeg med at dulme følelser med div. rusmidler.
Under sessionen fik vi ”den gode far og gode mor” til at komme og gøre det rigtige ved hospitalssengen.
Det resulterede i at trykken for brystet forsvandt og følelsen af 3. øje, chakra igen kunne mærkes og at en lethed i kroppen kom frem igen. Udover dette fik jeg en lettere nattesøvn uden så mange opvågninger.

Anden gang arbejdede vi med følelsen af at være ensom og alene under mine forældres skilsmisse, hvor jeg ikke blev hørt eller set. Min mor forlod os da de var vokset fra hinanden, men ingen talte med mig og jeg gik ind i mig selv og blev udad reagerede og introvert.
Rejste igen tilbage til skilsmissen (jeg var 7 år) og min ”gode far og gode mor” talte med mig og trøstede mig, som jeg kunne have ønsket de gjorde den gang. Samme fornemmelse som sidste gang kom og ubehaget forsvandt.
Jeg har faktisk fra jeg kan huske altid følt mig alene og haft en følelse af ikke at være god nok og at skulle bevise mig for alle jeg mødte. Vise at jeg var noget specielt eller have prøvet noget som var vildere end dem.
Det har til dels virket for mig men, jeg ved der er MANGE flere oplevelser/traumer der kan arbejdes med, for følelsen af at skulle klare mig selv, ensomheden og være alene har været der så længe jeg kan huske.

Jeg vil meget gerne have flere sessioner da det har givet mig en ro og har sat mig i gang med at granske mit sind ift. min barndom/ungdom som jeg næsten ikke husker noget fra.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396