Type: Klient

Kategori: Samlivsproblemer

Kort beskrivelse: Svært ved at håndtere afvisning i sex. Utilstrækkelighed.

Resultat: Mit problem da jeg kom ved Freja var, at jeg havde virkelig svært ved når min kæreste afviste mig i seksuelle tiltag. Jeg følte mig utilstrækkelig og ensom. Det ekskalerede i en episode i et spa, hvor jeg prøvede at lægge op til noget med min kæreste, og hun afviste mig, og jeg blev vildt ked af det, og havde ikke lyst til at være sammen med hende resten af dagen i spaen. Jeg havde bare lyst til at tage hjem.

Lige da jeg sætte mig overfor Freja, var jeg meget anspændt i min krop. Det lagde hun mærke til, hvilket var rart. Hun spurgte mig hvad det handlede om, og jeg sagde, at jeg var bange for, at hun synes jeg var latterlig. Hun bankede på nogle punkter imens vi gentog sætningen “Selvom jeg tror, at Freja synes jeg er latterlig, så elsker jeg og accepterer mig selv” Hun spurgte mig hvad det værste var dét, og det var helt klart skammen over, at jeg havde det, som jeg havde det. Jeg skammede mig over, at jeg ikke kunne håndtere en afvisning. Det var pinligt. Det bankede vi også på.

Hun bad mig om at beskrive situtationen i spaen. Hun spurgte mig om der var nogle tidligere oplevelser som jeg kunne genkalde hvor samme følelser og tanker opstod. Det kunne jeg ikke lige umiddelbart føle. Så vendte vi tilbage til situationen i spaen, og vi bankede skiftevis på sætningerne “Selvom jeg bliver afvist af min kæreste, så elsker jeg og accepterer mig selv” og “Selvom jeg er ensom og forladt, så elsker jeg og acccepterer mig selv” imens Freja bad mig om at fokusere og blive ved ubehaget i kroppen.

Vi endte med at komme fra en SUD på 10 til 3 på én session. Jeg havde det bedre end jeg kom. Vi endte med at aftale en gang mere for at få det sidste med.

Den sidste session med hende var vild. Vi kom tilbage til et minde om mig som spæd, hvor jeg ikke havde fået nok fysisk berøring af min mor, fordi jeg havde ligget i kuvøse pga af helbredsproblemer, de første dage af mit liv. Det havde skabt et dybt traume af forladthed og ensomhed i mit sind. Det arbejdede vi på. Jeg gik derfra og havde det virkelig godt. Jeg har siden hen følt ro i min krop, når min kæreste afviser mig i sex, fordi jeg nu kan se, at det ikke har noget med mig at gøre. Jeg er taknemlig.

 
Category

2022 © Copyright | IFPF ApS | Ålborgvej 12, 4793 Bogø By | Tlf + 45 70 278 288 | kontor@mygind.dk | CVR/SE nr. 42220396